На Монито и харесва Калгел-а. Само като види тубичката и цвърчи от кеф, а се мажем по един два пъти в седмицата
. Много рядко по често. Как помнят само. За каляването, в един момент се чувствах най безотговорната майка на света, чесно. Направо бях полудяла. Моето дете беше най-голото, най малко облеченото, давам само мляко НАН а тя била голяма и трябвало кисело мляко да яде, рано съм и давала да стърчи права и да седи, рано съм и давала да ходи, рано в проходилка съм я пуснала, абе то какво ли остана. Та това всичкото ми се е казвало под формата на забележка, не че аз гледам как е облечено комшиичето. Те идват, вдигат и крачолчето и почват: Аууу ма ти що не си и обула чорапогащник под панталона, моята е с чорапогащник и грейка
. То такъв вятър духа. Казвам че джинсите са дебели с два плата, втория от долу памучен и няма нужда ама нъц. Като ти настине ще видиш.
И един ден се вързах и взех че я изпотих и опъпчих и сега само и се усмихвам и и казвам че тяхното дете е облечено да не се притесняват за моето
А тя милата топло и много дрехи хич не трае. И аз съм същат аи напълно я разбирам. Обичам по свободни дрехи и да ви кажа в живота си чорапогащник съм обула 10 пъти и то тънък с пола. Но под панталон да обуя подобно нещо, просто забравете. Обичам да ми е свободно и полудявам от нерви като нещо е по мен и опънато. Малката е същата. Не търпи и това е. Е няма да я мъча, по високи чорапки и по дебели джинси или ританки под панталончето или шушляково по дебеличко. Нещо такова при виелица и сняг обаче.
Днес ми е ден за писане, пак се улисах
Цветенце я кажи за Аулина защо е спрян или са искали да го спират.
Лека вечер.