Благодарско за точното наименование на това, което търся.Не знаех, че се казва джобарник.Да, аз точно това търся, но по чужбинските сайтове изглежда доста красиво, докато на нашите е някак си невзрачно.
Аз след дълго чудене се захванах да си го шия сама.
За излизането навън -не помня кой точно питаше вече, но излизаме по всяко време.Няма мъгла, няма вятър, няма дъжд.Реша ли сме навън.Ако се налага с дъждобрана се пазим, а аз с качулка или чадър, но навън ни е супер.В нас е много горещо и тя мрънка и не спи като хората, докато навън е ангелче,само да излезем и заспива и така си кърти по 2-3ч.Гадното обаче е, че сега не става много да седна да си чета на някой пейка както правех преди и обикалям на скорост НСА.
За памперсите аз лично не съм доволна никак от последните Памперс 4-ка.Огромни са и не знам как са мислили диапазона на кг ,за които стават.На Габи като и ги сложа колкото и да се бутам и затягам все изпускат и на всеки памперс е реобличане, затова и смених на Моуфикс.С тях до сега проблем не съм имала и най-готиното е, че държат на много пиш.
Като цяло аз преди да стигна до Мофикс опитах какво ли не.От Кан бебе се изпристи.Нйкакви супер безизвестни в прозрачна опаковка бяха също добри, но реших, че са доста ментеливи.Либеро изпускасхе пълнежа-имаше по дупето от солите на памперса, което не се е случвало с никой друг памперс.Пробвахме Мамя също бях доволна, но освен от магазина под нас не можах да намеря на друго място, а тези почнаха да се унасят с цените.Накрая се спряхме на Мофикса-харесва ми ластика и пасват добре на дупето на Габи, няма много аварии и всички сме доволни.