Детенцето ми е на 6 и половина годинки.Всичко започна с запушен нос,гъсти сополки след прекарана варицела.Денем кихане,нощем като влажна кашлица,запушен нос,сякаш не и стига въздуха.Без темперетура.Изписват Цефзил,после Цек 250 и т.н.,но детето нощем не спи от кашляне.Най-накрая отидохме на алерголог,след тестовете нищо.Алерголожката ни написа диагноза:хиперфункция на лигавицата.Изписаха ни вечер Перитол 5мл,спрей в нослето вечер,противоалергичен-Муконазал май се казваше и да мажа гърдите с Пулмекс бебе,това 7 дни.Пърите 1,2,3 дни сякаш имаше подобрение,но след това пак същото.Денем и впръсквам 3 пъти на ден и Стелимар май се казваше ,водичката за прочистване на нослето,сякаш се отпуши.Тя май се чувства по-добре от нея,защото иска да я слагам,но хремата се втечни и сега нощем пак я задавя,имам чувството че като оставя климатика цяла нощ се дави повече,не знам вече какво да правя,тя е с тази хрема вече 3-ти месец.Сега вече е прозрачна,денем продължава да киха. Алергия не откриха,а сякаш е алергия,чакам за вашето компетентно мнение.
Благодаря Ви предварително.