0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Re: забременяване
« Отговор #20 -: Ноември 10, 2007, 20:15:25 pm »
Katia, какви са тези инжекции прегнил, които са ти били? Какво им е действието? Питам те, защото аз нямам овулация, а моят д-р иска да ми прави лапароскопия. Аз малко се притеснявам от тази интервенция и затова търся нещо друго като инжекции например за да се предизвика овулация.Ще съм ти благодарна да ми разясниш действието на тези инжекции.

http://www.medinfo.bg/doctor/sprav/Pregnyl.htm
 прочети това което те интересува..но то се дава само ако имаш нужда и след лекарско предписание!!!
Re: странно течение
« Отговор #21 -: Ноември 11, 2007, 18:51:52 pm »
radostta,инжекциите прегнил се бият за:
1-пукане на фоликул(когато се бият преди ову),за да не претърпи обратно развитие(ако образуваш,но не се пукат по естествен път)
2-за поддържане функцията на ЖТ и удължаване съответно(мисля)на ЛФ
3-има и случаи в които се бият периодично(четох на търсачка в google) при бременни с болки и кървене,за задържане..
обаче аз не съм много наясно тези след ову-то защо са ми ги изписали..за да ти кажа и да ти помогна  :( ,съжалявам...само толкова знам за тях!!!попитай някой лекар или пусни нова тема,може да се включат момичета с повече инфо по въпроса!!!УСПЕХ :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #22 -: Ноември 11, 2007, 19:53:59 pm »
Здравейте, днес ми е 10-ят ден от инсето, но имам не течение, а кафяво зацапване 8-ят ден и днес също. На какво ли се дължи?
Консултирай се веднага с лекаря,който ти е правил инсето.
*
« Отговор #23 -: Ноември 11, 2007, 20:52:59 pm »
Благодаря Джина, но днес ми дойде вече съвсем както трябва.
*

saraapl

• 2009
« Отговор #24 -: Ноември 11, 2007, 22:24:02 pm »
здравейте.аз днес имах изключително обилно течение-бяло...не ме е боляло нищо нито пък съм болна,...от какво ли е според вас?..
*
« Отговор #25 -: Ноември 12, 2007, 16:55:54 pm »
Благодаря Джина, но днес ми дойде вече съвсем както трябва.
Много съжалявам миличка :(
« Отговор #26 -: Ноември 16, 2007, 19:26:26 pm »
Здравейте.Незнам на някой дали му се е случвало.По средата на месечния ми цикъл се появи едно кафеникаво течение.Това за претеснение ли е?Трябва ли да се посъветвам с гинеколог.
Благодаря Ви за вниманието.
Ами аз лично мисля, че щом това кафяво течение не е през целия цикъл е нормално, но все пак най-добрия вариант е гинекололга!
*

saraapl

• 2009
« Отговор #27 -: Ноември 16, 2007, 19:29:40 pm »
Здравейте.Незнам на някой дали му се е случвало.По средата на месечния ми цикъл се появи едно кафеникаво течение.Това за претеснение ли е?Трябва ли да се посъветвам с гинеколог.
Благодаря Ви за вниманието.
Ами аз лично мисля, че щом това кафяво течение не е през целия цикъл е нормално, но все пак най-добрия вариант е гинекололга!

пепи защо ти излиза моята графика???? :x