Здрава и весела седмица и от нас.
Каси аз слагах от всичките видове капки, които ползвахме добавени в АМ. Е верно не ни помагаха, ама при нас и се оказа друго.
Нас ни изписаха от клиниката с леко запушено носле, като предполагам от сухият въздух вкъщи продължи по дълго. Слагах физиологичен разтвор и след това с напоени клечки за уши почисвах, след като станаха сополките вече зелени, ползвах Виброцил. Това ми беше каза педиатърката, затова и тях ползвах, против тях съм, но пък факт е, че детенце се оправи. Помпата едва при втората хрема влезе в действие, ама вече бяхме на 11 м.
Joshi ние също имахме пъпчици, но нашите педиатри ми казаха, че детенце се чисти и да не ги пипам, не мисля че това е от притопляне, ще си минат сами. Ако пък все пак се притесняваш, по добре е да мажеш с крем на А-Дерма и д-р Бърди също го препоръчва.
Не ползвайте
Elocom той е противопоказен при продължително ползване,може да се ползва мах. 5 дни ако не е предписано друго от лекар. Аз се мажа с това чудо, но имам засилил се псориазис след раждането. По добре ползвайте Фуцидин или се консултирайте с повече от един педиатър.
Мой съвет е да носите и вие в къщи памучни дрехи, оказа се че при нас тези пъпки се появяваха когато слагах поларени жилетки.
Така да се оплача, вече 4-ти месец продължава ремонта до залепената до нашата сграда, вярвайте ми вече съм ЛУДА. Днес не издържах и се обадих до общината на общински ред и сигурност, казаха че ще вземат незабавно мерки. Четох наредбата, която предвижда и глоби, а при повторно нарушение и забрана, та да видим ще има ли резултат.Няма да ви казвам, как спи Тони при такъв ужасяващ шум и после да ми казват, че ми било нервно детето
мога и да го осъдя тоя за нанесени морални щети на мен и детето ми, ама това по нататък ...
Сега за кастинга на детегледачки, също потресаваща картинка, абе тия хора хем безработни, хем ги мързи да работят, как може
и притенции големи. Не ми харесват детенце, представяте ли си. Не заспивал сам, ядял трудно (тук се има в пред вид, че яде фино пасирана храна, а понякога се дави), трудно се изхожда, че и по няколко пъти на ден, не се изхожда още в гърне, много пищи защото го боли коремче, преди да се изходи, своенравен бил и т.н. Реших да пробвам две, три за по седмица ами кво да ви кажа, едната дойде и повече не се обади, другата пък искала мин. 3 лв. на час (това прави около 470 лв. месечно, за раб.време от 9 до 17 ч.), защото ми било трудно детенце и трябвало да търся квалифицирана детегледачка, а те взимали много над 3 лв. за час. Третата пък в странието си, прави само гафове и не ме чува какво й обяснявам. Моят най голям проблем е храненето на Тони, ето тази последната изяви желание да го нахрани, ами той се задави а тя продължава да пъха ли пъхя лъжицата
След това реши да измие нааканото дупе, ами кво да ви кажа, след това имаше още материал по гънките, а за слагането на памперса нямам думи, след като се изправи и хукна да си играе, памперса се свлече и добре че имаше боди, та да не падне на земята.
Това е действителността и вече се замислям за частна детска ясла или да си остана и тази зима в къщи.