Здравейте момичета,
ами аз малко късно се включвам по темата, ама се надявам това да няма значение - просто сега попаднах на нея, а и съм нов потребител...
Приятелят ми никога не идва с мен на прегледите ми, а и аз сигурно нямаше да се чувствам много комфортно, ако присъства, въпреки че, бих дала мило и драго да зърна физиономията му, когато наблюдава как друг мъж "се рови" в неговата запазена зона.

Както и да е - аз после му разказвам какво е станало, за препоръките на доктора и т.н., но понякога (всъщност сравнително често) той става резервиран след тези разговори, особено, ако не той е подхванал темата.

Струва ми се странно, защото по принцип сме говорили вече да живеем заедно, а това предполага едни по-освободени отношения, а и той самият постоянно се интересува от здравословното ми състояние.

Всички мъже ли мразят да им разказваме за нашите женски проблеми, без да са попитали сами, или на моя нещо му има в това отношение
И още един въпрос (прощавайте, че съм толкова многословна - то си е професионално изкривяване при мен:lol: ) - вярно ли е, че мъжете-гинеколози, са по добри лекари от жените-гинеколози? Чувала съм го няколко пъти, но ми звучи нелепо, а отговорът на този въпрос е важен за мен, защото още не съм открила гинекологът, при който смятам да остана.