Здравейте на всички семейства,
Преди време съм поствала във форума, но не съм от активните. Т.е аз съм от активно четящите. Искам да споделя с вас нашият опит и да се помъча да ви предпазя от грешките, които ние направихме. За нас ще кажа, че сме младо семейство, което е с шанс да си има дете само с донорска яйцеклетка. Започнахме да търсим донор в началото на годината. Свързахме във форума на сайта с жена, която се съгласи да ни стане донор. Всичко уговорихме с нея и с докторката. Но бих желала да се спра само на отношенията с донорката. Оказа се изключително сериозна жена. Прие процедурата присърце. Държеше ни в течение за всичко по време на процедурата. Но поради известни обстоятелства бе аспирирана една яйцеклетка. Жената бе много разстроена (както и ние) и не искаше да се подлага на следваща процедура. Въпроса със заплащането го уредихме помежду си. Без намесата на клиниката. Помогнахме на момичето финансово, винаги когато тя ни поиска пари ние се отзовахме. Тя получи сума много по-голяма от тази, която ни казаха, че се заплаща в клиниката. Не бих желала да коментирам каква.
След неуспешният опит писахме на момичето още няколко пъти и в последствие тя се съгласи на още един опит, при същите финансови условия. Изпратихме и предварително част от сумата, тъй като тя беше в много затруднено положение. Когато наближи времето за процедурата се оказа, че от нея няма ни вест. Телефонът и е изключен и така ние останахме излъгани.
Пиша това, не защото искам да навредя на момичето, а защото искам да дам на всички Вас един приятелски съвет. Оставете всички финансови въпроси в ръцете на клиниката, недейте да мислите, че ние ще се справим по-добре от тях. Те са отъпкали пътя, по който ние тръгваме.
Не мога да разбера, как може да има хора, които изиграват надеждата на хора като нас?! Естествено, че аз няма да търся повече тази жена, надали ще си получим парите, а вече ние не искаме такъв неискрен човек да ни става донор.
Мога да напиша името на момичето, но каква е гаранцията че то няма да се регистрира под друго име и да излъже и друга двойка.
Модератор: Постът е редактиран по желание на потребителя.