Донче бе, ама, толкова си млада още, че въобще не бива да си тормозиш главицата с такива мисли! Добре е, че си информирана за овулацията, това значи, че принципно знаеш кога да опитвате. На твоята възраст, ако не стане до една година, тогава тичайте в някоя клиника. Дотогава се обичайте и не си пълни главицата с ненужни страхове. А "Как са нещата в действителността?" да ти призная честно нямам представа вече. Различни хора - различни действителности, паралелни светове. За моята конкретно действителност по-добре да не ти пиша, защото сигурно ще се уплашиш само, като чуеш за годините ми. Но ми се налага да си живея с тази действителност, която вече даже не е реална действителност, а на моменти направо ми прилича на сюрреалистична. Ако си се пообъркала и не разбираш както точно ти пиша, успокой се, защото и аз вече не разбирам коя точно действителност е действителна и дали аз точно се намирам в реалната действителност, или в някоя паралелна, сюрреалистична, където нещата стават наопаки. Някакво шантаво фентъзи ще е, май.
Иначе, на теб ти желая късмет.