0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: добър ендрокринолог в Пловдив
« Отговор #20 -: Март 23, 2008, 22:18:07 pm »
Няма защо мила, ако има нещо чакам да пишеш пак.

Момичета, аз също ходя при доцент Орбецова, с мен тя се държи много добре и нямам никакви забележки.Но мойта приятелка също беше изгонена от кабинета и , след като се бяха разбрали да иде при нея.казват че е много добър специалист , но ми се струва малко особена или претоварена
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #21 -: Ноември 12, 2008, 20:46:25 pm »
Аз с 2 ръце съм за доц. Орбецова!
Милички, разбирам, че сте се почувствали зле, но наистина и лекарите са хора! Затова има частен кабинет, ами звъннете, запишете се и тогава никой няма да ви гони! Представям си на целия зар в работата ми да ме пречакват хора, за по 5 минутки... :?
За мен е отличен човек и специалист тя! Дано не греша...
Мечкаров, вижте за него нямам добро мнение просто като човек....виж, като специалист дали го бива не мога да преценя, май повече приказва/в смисъл големи ги вади/, но не е моя работа да оценям работата му. Просто не е моят тип лекар!
П.П. Виждам, че темата е стара, но кой знае- може да послужи на някой!!! :D
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
« Отговор #22 -: Ноември 12, 2008, 21:30:16 pm »
Здравейте,аз сьщо ще се наложи да посетя д-р Орбецова,но незнам кьде приема.Бихте ли ми казали кьде да я открия-телефон и адрес.Благодаря ви.
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #23 -: Ноември 13, 2008, 16:51:01 pm »
Здравейте,аз сьщо ще се наложи да посетя д-р Орбецова,но незнам кьде приема.Бихте ли ми казали кьде да я открия-телефон и адрес.Благодаря ви.
Здравен Център РЕСТ, Пловдив, ул. Полк. Сава Муткуров №34, 032 - 96 88 55
До колкото ми обясни жената от регистратурата доцентката приема понеделник или вторник /когато бях аз приемаше между 15 и 17ч.-незнам дали винаги е така/
Успех!
« Отговор #24 -: Ноември 20, 2008, 12:31:01 pm »

да, това е приемното и време.Вече приема в понеделник.Хубаво е да се запазва час  няколко дни по -рано
« Отговор #25 -: Януари 21, 2009, 11:38:44 am »
здравейте момичета и на мен ми се налага да посетя доктор Орбецова,но след като четири пъти опитах да си запиша час по тел.не успях за съжаление.Толкова много ли е заета и само в понедлник ли има прием?
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #26 -: Януари 21, 2009, 14:50:36 pm »
здравейте момичета и на мен ми се налага да посетя доктор Орбецова,но след като четири пъти опитах да си запиша час по тел.не успях за съжаление.Толкова много ли е заета и само в понедлник ли има прием?
Няма свободни часове или не можеш да се свържеш?  :ask:
*

daninaa

• 700
  • Все някога ще успеем
« Отговор #27 -: Януари 21, 2009, 18:37:34 pm »
доц.Орбецова
*
« Отговор #28 -: Януари 21, 2009, 18:59:48 pm »
Приема само във вторник -здравен център РЕСТ. Днес звънях казаха ми да се обадя вторник,за да ми кажат за кога има свободни часове.Ходих и в ендокринология(ВМИ) говорих със секретарката -другата седмица ми каза да се обадя.В момента били мн. ангажирани.
« Отговор #29 -: Януари 22, 2009, 10:43:11 am »
Няма свободни часове или не можеш да се свържеш?  :ask:
Свързах се и четирите пъти доц.Обрецова ми казваше обадете се утре и като се обадих на следващия ден пак ми каза обадете се утре и така четири пъти!
От Рест ми казаха,че няма свободни часове за следващата седмица и да се обадя следващата седмица евентуално за по-следващата - а дали тога доц.Обрецова ще ходи там не е сигурно - така ми казаха от Рест по тел.било седмица за седмица - ужас!!!
« Отговор #30 -: Януари 22, 2009, 10:45:17 am »
а да, и да ви кажа,че със сигурност приемното време е понеделник в Рест,а не вторник!
« Отговор #31 -: Януари 22, 2009, 11:09:59 am »
и току що разбрах,че вече ходи в Рест само два пъти в месеца.И евентуалната следваща дата за прием ще е на 9 февруари.
Трагично явно трябва да търся друг специалист защото времето си тече и ако не се лекувам...много ще се радвам ако някой сподели и за друг специалист освен нея...
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #32 -: Януари 22, 2009, 19:33:55 pm »
 8O Лелеее, ами аз тогава от сега да взема да се записвам..... А кога ще кажат, кога е следващата дата /имам предвид да потвърдят дали е 9-ти?!/, кога казаха да се обадиш?!
*

mira_mimi

• 1375
  • И третото столче се запълни! Ще довавяме и 4-то!
« Отговор #33 -: Януари 22, 2009, 23:25:04 pm »
Аз искам да сменя ендокринолога си. В Пловдив на Мечкаров и на Обрецова ли мога да разчитам само?
« Отговор #34 -: Януари 23, 2009, 12:18:40 pm »
8O Лелеее, ами аз тогава от сега да взема да се записвам..... А кога ще кажат, кога е следващата дата /имам предвид да потвърдят дали е 9-ти?!/, кога казаха да се обадиш?!
Казаха ми както и на теб да се обадя във вторник - на 20.01.2009 и не пожелаха да ме запишат от сега.Но аз вече си записах час за проф.Павлов прегледа е 40 лв. но може и с направление.Успех на всички.
« Отговор #35 -: Януари 23, 2009, 12:19:57 pm »
Казаха ми както и на теб да се обадя във вторник - на 20.01.2009 и не пожелаха да ме запишат от сега.Но аз вече си записах час за проф.Павлов прегледа е 40 лв. но може и с направление.Успех на всички.
Извинявам се казаха ми да се обадя на 27.01
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #36 -: Януари 24, 2009, 21:45:57 pm »
Извинявам се казаха ми да се обадя на 27.01
Благодаря за инфото! :)
Като минеш през Павлов пиши с какво мнение си останала! Успех!
« Отговор #37 -: Януари 25, 2009, 12:08:54 pm »
ГОлям проблем е да се добереш до доцентката, аз вече няколко пъти опитвам да си запазя час и мен ме разиграват като маймуна , обади се утре, на следвашия ден вече няма часове., ами остава за след две седмици ако доцентката ще идва
Другия също много добър лекар е Нончев, смятам да се ориентирам натам след като имам нужда от преглед и тойсе отлага неизвестно кога във времето
« Отговор #38 -: Януари 25, 2009, 17:53:42 pm »
Мари, утре Орбецова няма ли да е в Рест?

*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #39 -: Януари 25, 2009, 18:40:52 pm »
Мари, доколкото знам д-р Нончев е колега на доц. Орбецова от клиниката по Ендокринология в унивеврситетската болница в Пловдив! Кажи мнението си за него след прегледа!
Момичета, това че Орбецова ще преглежда само 2 пъти в месеца официално ли е или просто в момента е по-заета и затова е това?!