манхатън, може ли да се ползва сешоар за бебета? аз съм си го мислила, но не смеех досега.
а тия коли с дистанционно как се ползват? детето седи вътре, а родителят с дистанционното движи колата и я управлява, така ли? друго какво прави?
ултра, кви са тия глупости с Панадола? първо, от една нормална доза няма да заспи, ти нима не си давала Панадол, та не знаеш? второ, всеки ден ли ще го упоявате, за да заспи? трето - лекарство без нужда на бебе?
ще се опитате да разберете защо не му се спи нощем. дали не ляга твърде рано и не се наспива, дали не се буди от глад. а може просто да е период. аз вече писах, и при нас е имало такива нощи. Ганка също се оплакваше много време от това. никога не би ми хрумнало да му давам "приспивателно" на детето си, какви идеи ви се въртят в главите, бе хора...
вчера от благотворителния коледен базар на IWC си купих една чудесна книга - What the expect: The toddler years. месец по месец разказва за живота на детето от 1 до 3 години. та за нощните веселби точно това пише - изследваш възможни причини и ако не намериш такава - просто се примиряваш и изтърпяваш. родителството включва и това, да се поизгърчиш ти за сметка на детето, а не обратното.
вече сте опитни майки, следва да сте забелязали, че всичко при бебетата е на периоди - преминава.
извинете за беседата. който е искал да му е удобно - да си е купил кукла.