O, на мен кърменето ми носи страхотно удоволствие, но ако не се изцедя гърдите ме болят и стават на възли
. Иначе и на мен периатъра ми каза да му додавам изцедена кърма след като се е наял от двете гърди, което снощи доведе до първото ни повръщане като фонтан. Днес го оставих и просто около 1.30-2 след едното кърмене си поиска пак и му дадох изцедена кърма, което не му попречи 3 часа след първото хранене да е гладен. Лошото е, че и през нощта започна да се буди на 3 часа да яде, а първата седмица си правеше по 5 часа сън. Снощи му дадох само изцедена кърма и изцока 90 мл. Мислите ли, че мога да го отбия така без да искам? Ама така поне едно ядене знам колко е поел, макар, че свекито днес донесе канатар, ама аз отказах да го меря преди и след ядене, само още една параноя ми трябва!
Иначе последните дни и ние не спим след баня, даже напротив, като че ли се превъзбужда, защото се кокори после доста и си изкарва буден почти до следващото хранене!
Наде, ами не смея да го извадя на разходка още, засега сме почти всеки ден само на балкона на слънце, по 20 мин, ама при 0 С ме е страх да го изкарам на разходка, ако през уикенда стане около 10 ще го изкараме!
А и още нещо, страхотно ни се белят краката, ама само те и китките на ръцете, мазах го с олиото на Мустела, но не виждам резултат, от днес почнах с бариерния крем на Мустела да мажа освен дупето и крачетата, случвало ли ви се е такова нещо?