Здравейте момичета,
Как сте днес в неделния ден?
Аз да ви се оплача малко
От няколко дни изпитвам дискомфорт и болка която е ту по остра ту по тъпа, ниско, ниско доло в корема и малко над лонната кост, която ту се мести в ляво ту в дясно или по средата. Като се натисна лекичко и я усещам, понякога като се въртя в леглото я усещам болката, най ми е добре като не се мърдам. Понякога имам пробождания които чувствам, че идват някаде отвътре от слабините ми и всичко това много ме притеснява. Тази сутрин се събудих от тазаи болка докато се въртях в леглото. Така е вече от няколко дни и тази сутрин докато лежах ми се случи една малка част от корема ми в дясно да се втвърди за секунди,усеща ше се като втвърдена топка, незнам контракции ли са, зашото беше само малка част в дясно не целия корем. През последните дни пишкам и доста често,но и пия доста вода горе доло на 5 до 10 мин,(понякога ми се случва да няма къде да пишкам и се стискам) но пишкам по много и урината ми е почти бяла леко жълтеникава и се стряскам да не е някоя инфеция. Утре имам час при Док ще го питам, но много ми се иска да чуя и вашия опит и мнение. Изпитвали ли сте този тип болки в тази област момичета? при мен вече е от няколко дни и даже почнах да си мисля да не би шийката на матката да ми се отпуска нещо или това е просто защото матката ми нараства и се разтяга.
Май дългичко стана,и доста объркано
Благодаря ви предварително момичета.