0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моята първа инсеминация
« Отговор #20 -: Ноември 18, 2005, 23:02:56 pm »
еее Джами, плюли сме си в устата :D  :D  :D  Малко ме изпревари.
Сега ще ти пусна номера на кю-то си. Ако имаш желание, с удоволствие бих си чатила с теб от време на време :)

*

Anonymous

за momiche
« Отговор #21 -: Ноември 19, 2005, 07:45:49 am »
momiche каде прави инсето и при кои доктор?
*
Моята първа инсеминация
« Отговор #22 -: Ноември 19, 2005, 07:58:48 am »
Момиче пожелавам ти успех и хубаво коремче скоро. Всичко останало в края на крайщата са подробности.
Моята първа инсеминация
« Отговор #23 -: Ноември 19, 2005, 15:28:12 pm »
При доктор Стаменов го правих.

Сега доклад: Джамата е абсолютно права-няма начин да се видят сперматозоиди на монитора на уз. Това, което доктора ми е показал е семенната течност, която била стигнала маточната кухина. А аз какво съм видяла един господ знае. Мнението на доктора /и моето лично, де-от много време:)/ е, че имам развинтено въображение. :)
Eдиният фоликул се е спукал, другият още не беше, но може би ще се спука и той. Много ме боли. А имам и някакво кафяво зацапване, което никога досега не ми се е случвало. Не се наложи да повторим инсе-то. Изписаха ми дуфастон и прегнил. Сега съм много, ама много спокойна. Все едно нищо не сме правили. Чакам да минат 15 дни и тогава-каквото сабя покаже.
Благодаря ви за подкрепата!
*
Моята първа инсеминация
« Отговор #24 -: Ноември 19, 2005, 19:19:36 pm »
Продължавай да бъдеш все така спокойна и не го мисли много. Всичко ще се подреди рано или късно.
Пожелавам ти успех и много много късмет  :goodluck:
*
Моята първа инсеминация
« Отговор #25 -: Ноември 20, 2005, 15:03:27 pm »
мило, момиче, пожелавам ти много кьсмет и дано всичко мине успешно още пьрвия пьт!
Знаеш, че ние сме с теб!
Много те прегрьщам!
Моята първа инсеминация
« Отговор #26 -: Ноември 22, 2005, 10:01:42 am »
Късмет, Мацка :D
Благодаря ти, Бени!

изследвания преди инсе
« Отговор #27 -: Ноември 28, 2005, 19:56:47 pm »
здравеите,може ли някои да ми каже какви изследвания точно и кога трябва да направя преди инсе,защото не съм от София и не ми се разкарва напразно,и кои може в моя град.Насочила съм се към клиника Малинов,защото там правих цв.снимка и съм доволна.Правили сме и спермограма-добра е.И колко пъти се ходи на лекар до самото инсе,за да знам колко дни трябва да съм в Софето.мерси предварително и успех!
Моята първа инсеминация
« Отговор #28 -: Ноември 29, 2005, 11:16:39 am »
Сисона, аз нищо не съм изследвала предварително преди инсе-то. Ама може би не е лошо да си пуснеш една микробиология. Това обаче е единствено и само моя приумица. Докторът не ме е карал нищо да правя!
Колкото до самото инсе-на третия ден от цикъла се видях с доктора, той ме погледна на уз и ми изписа клостилбегит. Пих го от 3 до 7 ден и през това време не сме се виждали :). На деветия ден отидох отново на преглед и се уговорихме кога да отида да ми сложат прегнила. Сложиха ми го на 11-тия ден, като преди това пак ме гледаха на уз. На следващия ден направихме самото инсе. Имахме уговорка да отидем в клиниката по обяд, мъжо даде материала, казаха, че им трябват два часа да го обработят и ние отидохме да хапнем. После се върнах и цялата процедура отне не повече от половин час. На другият ден пак бях на преглед като ми бяха казали, че ако фоликулите не са спукани ще повторим, но повторение не се наложи.
Така че между 9-тия и 14-тия ден, мисля, е хубаво да си в София.
А ти говорила ли си с доктора да правите инсе?
Щото е най-хубаво да му се обадиш и да се разбереш с него.
Успех!
Моята първа инсеминация
« Отговор #29 -: Ноември 29, 2005, 15:10:11 pm »
здравей момиче,мерси за бързия и изчерпателен отговор,следя твоя случай отблизо и стискам силно палци за 2черти след инсето,защото и аз правих цв.снимка в Малинов,и мисля и там да направя инсето,но януари или февруари защото мисля преди това да отида на ски,а се надявам след това да нямам тази възможност :D  така че имам още време.
чао и голям късмет от мен.
Моята първа инсеминация
« Отговор #30 -: Декември 07, 2005, 14:09:15 pm »
Няма бебе.
Нова година-нов късмет!
Възможно е, обаче, първо да направим хистероскопия.
Благодаря още веднъж на всички за милите думи!
*
Моята първа инсеминация
« Отговор #31 -: Декември 07, 2005, 14:46:34 pm »
Съжалявам, мила, както си написала - нова година, нов късмет! :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Моята първа инсеминация
« Отговор #32 -: Декември 07, 2005, 14:47:15 pm »
Съжалявам, Момиче. :(
*
Моята първа инсеминация
« Отговор #33 -: Декември 07, 2005, 16:24:28 pm »
Съжалявам много, Момиче!
Важното е, че си силна и смела!
Да ти е на късмет Новата Година!
Моята първа инсеминация
« Отговор #34 -: Декември 08, 2005, 13:43:19 pm »
Благодаря ви!
Ааааааа, дала съм му срок аз-до края на другата година трябва да се появи :). Е не може пък това бебе да е по-голям инат от майка си, не може!
Моята първа инсеминация
« Отговор #35 -: Декември 08, 2005, 14:19:02 pm »
Здрасти Мацка, съжалявам, че не се е получило :(
От догодина се захващаме пак здраво! :D  :D  Хистероскопията минава бързо и леко. За какво щяха да ти я правят, че забравих вече?

Поздрави :D
Благодаря ти, Бени!

Моята първа инсеминация
« Отговор #36 -: Декември 08, 2005, 15:12:42 pm »
Уф бе начи, каръшка история! Няма да се шашкаш, като дойде втората, пак ще стискаме палци.

Целуффффки, не се тормози излишно! Празници идват, гледай да им се накефиш! Дано получиш много хубави подаръци (аз само за това си мисля напоследък  :wink: )
Мненията, които изразявам в този форум, са мои лични мнения, без претенции да бъдат единствената и неоспорима истина. Понякога си позволявам да цитирам и други хора, което специално упоменавам.

Моята първа инсеминация
« Отговор #37 -: Декември 08, 2005, 15:37:36 pm »
Милички, благодаря ви, че ме успокоявате!

Фрешо, ще правим хистероскопия, защото по време на лапарото контрастното вещество е изчезнало и докторът не е видял къде отива, въпреки цялото му старание, както ми обясни. Има съмнения за едно от трите неща: преграда в матката, сляп вход около шийката или сляп изход някъде в матката. Иска да я види матката отвътре :)
Сега, ако има преграда е логично да се види на цветната снимка, но тя тая цветна снимка моя е толкова прекрасна, че показваше пропускливи тръби, пък по време на лапарото се оказало, че едната е запушена. Това ми го потвърди и шефа на клиниката, щото се познаваме с него. Явно и той е наминал през операционната.
Моята първа инсеминация
« Отговор #38 -: Декември 08, 2005, 16:52:11 pm »
А хистерото пак ли той ще ти го прави, има ли апарат? Интересно ми е, защото някъде го правят като амбулаторна процедура, някъде като болницна, някъде с упойка, някъде без.. :roll:
Благодаря ти, Бени!

Моята първа инсеминация
« Отговор #39 -: Декември 08, 2005, 17:01:43 pm »
Фрешче, доколкото вече познавам доктора-няма да позволи на друг да ме ровичка, така че-той ще ми го прави. На другите въпроси не мога да отговоря, защото още не сме го дискутирали. Идеята беше да направим три инсе-та и, ако нищо няма-тогава, но като му се обадих вчера ми каза, че този месец ще мислим, пък след нова година ще се видим, ще говорим и обсъдим какво да правим. Дали ново инсе или хистеро. Предполагам, че в Малинов имат апаратурата.