Здравейте,
Най-накрая в тази луда седмица да намеря време за писане.
При нас нещата са направо нетърпими.На 1г. и 1 м ни биха ваксината за шарките и хоп след 10-11 дни се оказахме като петнисти хиени с обрив.Мен ме шашна да не е алергия, понеже си мислех какво е яла преднния ден и че дадох една супа топчета и мислех, че е от месото, а малкото чудо се обрина цялото за има няма час.Сега корем,гръб, глава, врат зад ушите всичко е в червени зони и явно доста я сърби, защото се опитва да чеше.Не искаме да спиме, не искаме да ядеме, а за капак на цялата красота никнат и няколко зъба на куп и вече не знам..................
Все съм очаквала, че гледането на дете е трудна работа, ама на моменти трудностите ми идват в повечко, особено сега, когато и аз взех, че се разболях и едва мърдам вече.Само ми се спи и сутрин просто ставането е с много големи усилия на волята.
При някой друг след ваксината сега прояви ли се такъв ефект като при нас?
Нашата докторка ми разпрая веселията, че било нормална тая шарка и че доста бебета сега се разболяли, ама според мен е поредното измиване на ръцете с тъпите ваксини по каса.
Ей, кога ли ще ми избие на някъде баланса и ще останат с 1 по-малко педитата..........А най-голямата глупост, която съм чувала беше, че видите ли, ако бебе яде соя ще се алергизира.А нали имаше млека за алергични бебета на соева основа,или поне така мисля, че четох някъде.
По въпроса за стоенето в къщи сама и аз нещо взех да се замислям как ще е , ама се надявам до тогава нашата любима баба да е в пенсия и да помага или скоро да почна да бачкам от нас, за да е под контрол работата.
Това, излях си за пореден пър душата , а сега пак ще се гмуркам