Пускам темата в емоционални, защото този проблем предизвика силни емоции в мен при последното ми посещение:
Аз съм пациентка на д-р Владимиров. Той е прекрасен лекар и човек, но не и мениджър. Последните 2 седмици бях 3 пъти при него.
Редовен преглед с час за 11:30ч- влезнах в кабинета в 13:30ч
Хидротубация- без час- извика ме в 12ч, влезнах последна в 15:30ч
Ултразвук 5 дни по-късно, извика ме в неделя- ходих 2 пъти, защото го нямаше
Утразвук още 5 дни по-късно, отново чаках 3 часа.
Чаках права, подпряна на вратата..нямаше къде да седна
Не бях единствената права...
Имаше един мъж, който 2 чака седя мирно на едно столче и гледаше телевизора, не отстъпи мястото си за миг на някоя от нас
Имаше елха, красиво беше, нямаше столове...
Имаше цветя, красиви саксии, но нямаше столове
Имаше много жени...търпеливи, толерантни, свестни.
Доктора излиза, пита кой за какво беше, влиза си в кабинета
Излиза пак и вика по име...защо не знае моето име:(
Извика всички, но те дойдоха след мен?! Извика и онова момиче, което дойде преди малко, а тя също беше за ултразвук...
Много ме болеше. Не е честно така. Стисках зъби и чаках. Но не мога всеки път така, не мога да си взимам по 1 ден отпуск за всяко посещение...
Доктора иска да помогне на всички. Напрегнат е. Не спира работа за миг. Не го виня.
Но онези асистентки негови....ами да ги организира малко. Да посрещат хората, да ги разпределят. Да дават номерца ако трябва, кой кога дошъл. Да информират доктора, да му разпределят пациентите, да отпратят онези, който ще чакат 1-2 часа, поне в близкото кафе. Да сложат още 2 стола....
По дяволите, и аз съм човек. Ще чакам, то е ясно, по желание съм там. Но все пак...
При д-р Стаменов същото ли е положението? При другите доктори...споделете, кажете, знам, че и вие като мен чакате пред някоя врата.
Много бях разтроена в събота. Не защото съботата ми остана загубена, а защото не знам следващият път колко ще чакам