Момичета, благодаря на всички Ви за желанието Ви да ми помогнете с мнение и съвет.
Jam, основният ми мотив да направя изследванията е фактът, че самият доктор Владимиров се чудеше дали да ми ги назначи без аз изрично да съм настоявала за тях. В желанието ми за по-скорошно повторно забременяване му казах, че не искам да губим време за изследвания, а още декември да пробваме пак инсе, но после поразмислих и реших да ги направя преди новия опит. Дано съм в тези 50 и повече процента, при които втората бременност протича без усложнения, че, за жалост, не бях в 80%, при които първата бременност протича нормално.
Пуканке, благодаря ти, че се опитваш да ми помогнеш с инфото, с което разполагаш. Аз няма да изследвам яйчников резерв и затова може и да не отида на третия ден. Изследвала съм и щитовидната жлеза, антиспермални антитела, та смятам, че Конова ще ми назначи други изследвания.
Atanasovaira, благодаря ти за съвета. Ние от две години се борим да забременея и що фолиева съм изпила за това време, ден не съм пропускала. Цигарите отдавна спрях, а след това, което наскоро ми се случи и да плача спрях.
Прегръщам Ви и Ви желая една вълшебна Коледа.