0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моят ден за разплата!
« -: Декември 15, 2007, 12:12:36 pm »
Здравейте на всички,изкам да споделя та дано разрваля лошата аура на моят кошмарен ден 14 декември.
Преди няколко години на 14 декември родих едно прекрасно момченце,за съжаление няколко дни след това го загубих безвъзвратно!
Пак няколко години след това се оказах бременна,но за съжаление отново на 14 Декември постъпих в болница и ме оперираха от извън маточна бременност.Отново загубих!
Декември 2007г. реших да пробвам икси,3-ти път уж бил на късмет,но пак на заветната дата 14 съм 8-ми ден от трансфера ,започна кървенето.(днес е 9-ти ден ,още нищо не се знае)

Споделиш,дано ми олекне!

*
Re: Моят ден за разплата!
« Отговор #1 -: Декември 15, 2007, 12:57:41 pm »
Успех и стискам палци, този декември да е различен!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #2 -: Декември 15, 2007, 13:15:33 pm »
Дано имаш повече късмет този декември!
 yahoo_17 :goodluck:
« Отговор #3 -: Декември 15, 2007, 13:30:59 pm »
Pamprogress, горе главата момиче!  Много е тежка историята ти, но мен винаги в тежки моменти ме крепи един урок от обичния ми татко: "И това ще мине".  Както минава хубавото, така минава и лошото.  Животът е въртележка и трябва да се радваме на всичко хубаво, макар и малко, което ни се случва и ни заобикаля, днес, сега.  А лошото ще мине.  Днес мъката ти е голяма, но съм сигурна, че има нещо хубаво край теб, на което можеш да се уповаваш -- обичен родител, любим, слънчев лъч в облачния ден, усмихнато дете на улицата...  И на нашата улица ще изгрее слънце, вярвай в това.  Днес всичко ти изглежда тежко, мъчно, обречено.  Но и това ще мине.  Прегръщам те силно и ти пожелавам успех.  Този път, този опит, все още не е обречен.  Вярвай и се надявай, сигурна съм, че ще успееш, че ще бъдеш майка на хубаво, умно, здраво дете.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #4 -: Декември 15, 2007, 13:39:15 pm »
от сърце ти пожелавам тази година денят да е просто един снежен ден на спокойствие и никакви проблеми. както и всички следващи дни...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #5 -: Декември 15, 2007, 14:00:22 pm »
Дано този 14-ти декември е границата, и никога повече да не ти се случват такива лоши неща - така или иначе ти си го преодоляла, без да се е случило най-лошото, желая ти да износиш и родиш едно прекрасно бебче! Късмет!!!
*
« Отговор #6 -: Декември 15, 2007, 14:44:22 pm »
И аз ти стискам палци, миличка! Дано този път нещата са възможно най-добри за теб! Дано от сега нататък тази дата вече да не ти носи нещастие! Дано това е твоят успешен до края опит!

*
« Отговор #7 -: Декември 15, 2007, 18:23:24 pm »
След толкова изпитания е време вече и за положително развитие на твоята история!!! Пжелавам ти от все сърце през следващата година лошите неща да са само неприятен и далечен спомен за теб!!! Време е за добри новини! Успех!
*
« Отговор #8 -: Декември 15, 2007, 18:28:53 pm »
Мисли позитивно. Повтаряй постоянно наум и на глас, че кървенето ще спре и ще видиш положителен тест.
« Отговор #9 -: Декември 15, 2007, 18:54:04 pm »
Благодаря на всички ,за милите ви думи! Дано наистина 3 е на късмет.
*
« Отговор #10 -: Декември 15, 2007, 19:01:59 pm »
Знаеш ли, при мен три наистина заработи и беше на късмет, дано и твоето три да е дошло :D
успех ти желая от цялото си сърце.
*

lidia

• 2959
  • Най-хубавото се вижда само със сърцето.
« Отговор #11 -: Декември 15, 2007, 20:42:14 pm »
 Много тъжна история. :( Дано третия път е щастливия за теб. Успех:D
http://www.youtube.com/watch?v=xFkUG9xSSSE с благодарност на едно цигуларче :)
http://www.youtube.com/watch?v=dy2KNUESXp0
*
« Отговор #12 -: Декември 16, 2007, 00:58:43 am »
Стискам ти палци този път нещата да се развият по- добре. Аз също имах зацапване на 8-ми ден от трансфера.

« Отговор #13 -: Декември 16, 2007, 05:19:27 am »
и аз имам такова число - лошо!
и все си казвам че трябва да се успокоя като видя че наближава,дали сама не си предизвиквам нещо от паниката която ме обзема...
май е най-добре да се успокоиш, а всички тук ще се молим този 14 Декември да е добър за теб.
Успех!
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #14 -: Декември 16, 2007, 15:29:03 pm »
Не се плаши миличка,просто лягай
и почивай!!!Недей да ставаш много и разбира се,говори с доктора ти!
Дано този декември се окаже щастливия месец,всичко лошо да премине!
Все пак е третия декември,а три е щастливо число!!!
И догодина живи и здрави да празнувате Нова Година в увеличен състав!!!
Успех и късмет ти желая!!!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
« Отговор #15 -: Декември 17, 2007, 12:01:53 pm »
И този Декември се окажа ,ЛОШ!
*
« Отговор #16 -: Декември 17, 2007, 12:41:53 pm »
pamprogress,много съжалявам!
 :bighug:
Дано следващият път,да е твоят успешен!
« Отговор #17 -: Декември 17, 2007, 13:26:36 pm »
И това ще мине, pamprogress.  Съжалявам много и от сърце ти желая това да е последният лош декември в живота ти.
*
« Отговор #18 -: Декември 17, 2007, 14:54:37 pm »
И този Декември се окажа ,ЛОШ!
Много съжалявам, миличка! :bighug:

« Отговор #19 -: Декември 17, 2007, 15:18:32 pm »
Много съжалявам, миличка pamprogress.  :(Дано това бъде последният лош декември в живота ти, успех следващия път, и се дръж! :bighug: