Добро утро и от нас. Моми4ета кажете с какво да се мажа по корема за да не се нацепвам. Благодаря ви много.
През първата бременност се мазах с Кеч балсам, как го бях изнамерила не помня вече, но ми действаше много добре, но го редувах, като най-проблемните места разбирай корем, гърди и отстрани на ханша, където започват бедрата мажех също с крем от Невен, това мисля да правя и този път. Някъде по-нагоре прочетох мнение, че каквото и да ползваш, всичко си е до еластичност на кожата и е абсолютно така. Това обаче, не пречи да направим каквото зависи от нас за поддръжка на фигурата, пък каквото сабя покаже!
Момичета, аз се разболях.... :(Кашлям много, на моменти направо не ми достига въздух и това съчетано с непрестанното ми състояние да ми е лошо и да ми се повдига е нещо ужасно....На всичкото отгоре личната ми лекарка ми предписа един сироп срещу голямата кашлица - Мукосолван и два дни го пих. На втората вечер като изпих дозата, реших да прочета все пак листовката, не го направих защото с лекарката разговарях, тя знае че съм бременна и каза че сиропа е безвреден. В специалните показания на листовката, обаче, прочетох че не се препоръчва приемане на Мукосолван през първите три месеца на бременността, в които съм аз, заради Амброксола....Направо изтръпнах, надявам се нищо да му няма на зародиша, но ми е притеснено....
Сега се наливам непрекъснато с чай против грип с ехинацея и дано кашлицата отшуми....Дайте идеи за алтернативно немедикаментозно лечение, ще съм ви благодарна!