Ама и аз съм голям заплес!
Честито на мама Точица! Да им е жива и здрава малката и с много любов семейството им да расте! Бижу, толкова се радвам да те "видя" тук! Бяхме в една серия с тебе юли и съм щастлива, че вече си тук. Лека бременност и по-малко тревоги!
ole Честит ти "запис"! Ама ти много време се спотайваш
Страх има и то много, но няма начин след всичко прочетено и преживяно. Лека бременност и здрави бебчовци, миличка!
Днес ходих на втора ФМ при д-р Марков, отново огледахме подробно човечетата. Вече са почти 1 кг всеки. Момченцето вече е заело позиция главично, но девойката му е точно напречно върху него застанала. Иначе, ако и тя се обърне нямало проблем да родя нормално, тъй като съм висока и едра. Но дори не съм обмисляла този вариант, а и в нашия случай ми се струва излишен риск. Шийката ми е плътно затворена -3,5 см. Докторът каза, че супер. Така ли е?
Сега сме вече във фазата на охранването и опазването, та се надявам да устискам до финала и да се родят близко до термина.
Предвидила съм днес да направя опознавателен тур по софийските детски магазини, защото признавам си някои неща от списъците с необходими неща, дори не си ги представям как изглеждат
.
Ей, как се зарадвах за новите ни момичета
Знаете ли някъде таблица с размерите на бебето по седмици, имам предвид BPD, FL, AC и т.н?
Аз намерих, но е много постна, само с грамовете и дължина от глава до дупе.