0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mirolina Късмет мила и не губи надежда! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Благодаря ви момичета!
Сега ще ви разкажа за процедурата :wink:
Опитът ми беше края на ноември месец,както казах извадиха ми 16 яйцеклетки от които 13 се оплодиха.На 3-ти ден ми върнаха 2 първокласни(по думите на д-р Тачева)ембриона,а 11 замразихме,но на 10-ти ден ми дойде менструацията и така всичко свърши.Говорих с д-р Владимиров за трансфер на замразените и той каза,че може да го направим още следващия месец и да отида към 7-ми-8-ми ден от цикъла.След това ходих и на 11-ти и на 13-ден,за да следим как нараства лигавицата.През това време не сме правили никакви допълнителни изследвания.На 14-тия ден си бих Прегнила,беше събота.В понеделник са размразили три ембриончета,а във вторник на обяд ми беше трансфера.И трите ембриона се бяха възстановили-един на 100%,един на 80% и един на 60%.Върнаха ми ги и трите.След това изписват лекарства като след нормален опит.Успех на всички ,на които предстои трансфер на сладоледчета!
*
mirolina, и от мен един чифт :crossfingers:

*
Миролинка. :crossfingers: :crossfingers:Ще успееш миличка.  :bighug:

А колко струва процедурата със замразени ембриончета? Не би трябвало да е колкото нормално инвитро защото няма пункции,сондаж,дилатации и оплождане.
Струва колкото инсеминацията в съответната клиника
Успех Миролина! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
И аз преминах през 2 трансфера на сладоледчета, втория,беше с + тест, но за малко! :(
Така че шанс винаги има!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
МИролина, и аз ти пожелаавам успех, мила. Вярвай, че ще стане. :D

*
Жабче, схемата за замразен трансфер при д-р Стаменов е същата като при Владимиров. Само цената се различава - липсва. :wink:
Късмет на Миролина и всички в процедура.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Здравейте милички. Онзи ден си взех документите за ЗК за инвитро. Гледам ,че д-р Персенска е предписала 25 ампули Гонал и 14 ампули Меногон. Това къс или дълъг протокол е ? Не съм се запознала още по-задълбочено с ин витрото. Благодаря ви
*
Миролина,благодаря за информацията!Желая ти успех!
*
Гледам ,че д-р Персенска е предписала 25 ампули Гонал и 14 ампули Меногон. Това къс или дълъг протокол е ?

Най-вероятно е дълъг. Блокиращата инжекция обсъждали ли сте? Или деня на започване на процедурата.
Самите лекарства могат да се използват и за къс протокол.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Като се заприказвахме за сладоледчетата, та ние днес с мъжа ми също го коментирахме и решихме че ще замразим няколко яйцеклетки, останалите ще оплождаме само с инвитро/отказах се от Икси защото имало повече малформации/ и останалите след трансфера оплодени също ще замразим. Така ще ни  е по-лесно въпреки по малката успеваемост и по-изгодно за в бъдеще ако сега се провалим.
*
Здравейте милички. Онзи ден си взех документите за ЗК за инвитро. Гледам ,че д-р Персенска е предписала 25 ампули Гонал и 14 ампули Меногон. Това къс или дълъг протокол е ? Не съм се запознала още по-задълбочено с ин витрото. Благодаря ви
Лекарствата, които ти е изписала докторката могат да се използват както за къс, така и за дълъг протокол.

Здравейте момичета. Имам един праблем, дано можете да ми помогнете. От 9 сутринта опитвам да се свържа със секретарките на д-р Стаменов, но в малкото моменти, в които ми дава свободно никой не вдига. Не ми е удобно да звъня на мобилния на док, защото не е спешно.За това искам да попитам да не би да има промяна в телефона или в работното време или не знам какво друго да мисля.
*
Мirolina, късмет и успех и от мен!  :crossfingers: :bfp: :goodluck:

По късно видях, че има такава тема, по моя проблем. Съжалявам.
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Не сме обсъждали кой знае какво с д-р Персенска относно ин витрото.Тя каза:Подавай документи в ЗК за ин витро и така. А каква е тази блокираща инжекция? Ще съм ви благодарна за всякакво инфо по темата,че хич не съм наясно. До сега бях на тема-инсеминации. И къде се бият тези инжекции? Мерси
Драгица, блокиращата инжекция, Диферелин, пречи на хипофизата да произвежда собствени ЛХ и ФСХ и по този начин да провали плановете на лекарите, които възнамеряват чрез изкуствени ЛХ и ФСХ да накарат организма ти да произведе много повече яйцеклетки от обичайното. Бие се в дупето ;) В общи линии вкарва организма в изкуствена менопауза, но хубавото е, че е само за 1 месец.
*
Гризка, ама сериозно ли се бие в  :cul2: ?
Аз ще трябва сама да си слагам Диферелин 0,1 и ако може само там, бая зор ще видя.  :lol:

*
 blue_sky , на мене Диферелин 0,1 ми го слагаха 20 дена в корема.