0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
pisana715,няма упойка при сондажа.Не боли,усеща се само леко боцване,а цялата манипулация трае не повече от минутка.Чрез сондажа се измерва дебелината на маточната лигавица.
dekiki,сигурно ти се върти в главата дилетация :)
     Ох,утре ми е първи преглед от началото на стимулацията.Моля се,да са тръгнали някакви яйчица
« Последна редакция: Януари 31, 2008, 19:48:03 pm от mismi »
*
Ох,утре ми е първи преглед от началото на стимулацията.Моля се,да са тръгнали някакви яйчица

С пожелание за много и само хубави яйчица!!!
Успешен старт и още по-успешен финал за теб и Миси!
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Mismi,във Варна{където аз правих ин витрото}казват сондаж,но май че си правят чиста дилатация,защото е с упойка.Иначе сега се сетих,че на повечето други места,където правят сондаж го правят без упойка действително. :balk_602:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
TA, и аз ти стискам палци.   :crossfingers:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
...
Чрез сондажа се измерва дебелината на маточната лигавица.
Чрез сондажа се определя дълбочината на маточната кухина и достъпа до нея, ако има нужда се прави дилатация, която е само и единствено във ваш интерес! :D

Успех на всички! :goodluck:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Цитат

Мисми - успех, дано всичко върви по план.
Аз пък утре започвам стимулацията - ама хубава дата - 1-ви февруари... дано всички да имаме късмет.  :balk_103:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Мисми - успех, дано всичко върви по план.
Аз пък утре започвам стимулацията - ама хубава дата - 1-ви февруари... дано всички да имаме късмет.  :balk_103:

Миналата година на тази дата ми беше пункцията! Спомних си с усмивка за този ден! Хубав ден!

Миси, искам да успееш! :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

misi

• *
  • 1543
Мерси Evro, дано да успеем всички :balk_21:
Миналата година теста ми беше на 14-ти февруари, а тази година се очертава тогава да ми е пункцията - на деня на влюбените - дано да е добър знак.  :balk_602:
*
Миси,пожелавам ти незабравим ден на влюбените и един малък,ревлив подарък!
« Последна редакция: Януари 31, 2008, 23:23:52 pm от Жекова »
*
Mismi,във Варна{където аз правих ин витрото}казват сондаж,но май че си правят чиста дилатация,защото е с упойка.Иначе сега се сетих,че на повечето други места,където правят сондаж го правят без упойка действително. :balk_602:
Аз също имам опит във Варна и ми е правен сондаж,а не дилатация:))Нямах упойка.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Миси, датата е наистина хубава. Дано да ти е на късмет :D
Мисми, успех утре. Дано имаш много яйчица и всичките да са хубави. :D

*
Аз също имам опит във Варна и ми е правен сондаж,а не дилатация:))Нямах упойка.
Маркова беше фен на упойките при сондажа. :balk_600:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Миси, датата е наистина хубава.  :DТрифоновден!!!! :D празник на кръчмарите и градинарите, които са под покровителството на светеца-лечител Трифон. :Dуспех миличка!!!!!
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
На всички момичета в процедура и на тези, които скоро им предстои им желая да залеят форума с положителни тестчета!
*
Отложиха ми пункцията с един ден. В Неделя в 9.00 ще вадим  яйчицата.Тази вечер ми е Прегнила.
*
Пуки, успех, сега много си пази яйцата и никакво чистене, да не говорим за друго!
 :bighug:
*

misi

• *
  • 1543
И така – днес бях на преглед – чакам резултата от излседването на Е2 и  ако е наред довечера ще трябва да си сложа Гонала.
Иначе днес докато се усетя и ми направиха и сондажа – изобщо не боли, така, че на тези, на които им предтои – споко, не е страшно изобщо.

Сега обаче мъжа ми се шашна, че е забравил как се поставяха инжекциите в корема и нещо го хвана шубето. Тука някой беше писал и имаше инструкции и снимки, ама не мога да ги открия.
*
Миси успех! Пуки и на теб! :bori_004: :bori_011:
Пристрастена към д-р Хаус!
*
Миси, хваща с едната ръка участък от кожата около пъпа (2-3 см околовръст), вкарва иглата докрай и после много бавно вкарва лекарството. Не е сложно, ще си спомни. :D
Много, много късмет.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Misi, дойде времето, а? Успех и вярвам, че сега ще е твоят път. :D :bighug: