0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Е, супер.Няма що.Егаси и късметлийката дето съм.Естрадиол днес 7392. Както й да го смятам е в повече от фоликулите ми.Как е възможно това?И е повече от ясно вече че няма да ми избяга хиперстимулацията.

Миличка, успех на пункцията!
Дано страховете ти за хиперстимулация не се оправдаят.
Ще ти стискам палци всичко да мине безпроблемно.
 :bighug:
Пуканка, може да има някое и друго скрито фоликулче. При мен до последно ги брояха 14, а те се оказаха 18. Успех!
  09.11.2007
*
О,при мене последно ги броиха до около 25-30 общо.Но 15 са с устройващ ги размер за вадене. Заради случилото се днес ми казаха че ще спукат и извадят всичко.Може би има някакво значение при хиперстимулация. Жабче, аз днес много исках да ти пиша ЛС.Прочетох дневника ти какво си преживяла.Много е тежко. Искам да знаеш че имаш приятел в мое лице.
Уау, много бе Пуки.  8O Ти направо кокошка носачка.  :lol:

И аз съм чувала, че е хубаво да се пунктират всички фоликули и да се изтегли течността заради възможна хиперстимулация. Прегнил не вярвам да ти бият при толкова яйца и висок естрадиол, на мен не ми биха.

И не се притеснявай да ме питаш за каквото и да било.  :D
  09.11.2007
*
Ми всъщност снощи ми биха 10000 Е Прегнил. Нали с него таймират пукането на фоликулите за пункцията.
Да, преди пункция се бие. Аз за след трансфера говорех, но не съм се доизяснила.  :oops:
  09.11.2007
*
Не е задължително да слагат прегнил след връщането на ембрионите.Аз не съм била със хиперстимулация и пак нямам прегнил.
Пуки, хайде чакаме хубави новини :crossfingers:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Хайде, Пуканка, късмет и да ни зарадваш!  :wink:

*
Прибрах се, не останах в болницата въпреки че ме натискаха.Но ми казаха веднага да тичам ако не ми е добре. Пункцията мина добре.напукаха всички но извадиха само 13.Не им трябвали повече. :lol:Те пак не разбрали че искам да замразявам. Ама и от тия ще остане предполагам за замразяване.Не може 10 брак да дадат.1-2 да са брак предполагам.
*
Пуки, всички ще са хубави,ще видиш.
При мен днес се видяха вече 7-8 фоликула 5мм,6мм,2 по 7мм,2 по 8мм,9мм и 10 мм-нещо такова май беше.За седми ден от стимулацията не е много добре,но все пак се поуспокоих малко.Продължавам с 6 фостимона утре,7 вдругиден и после пак ще гледаме.Лигавица-7мм.Е,това е от мен.Успех на всички :)
*
Мисми, лигавицата ти е като по учебник идеална.сигурно ти го казаха. А за фоликулчетата и те са си супер, просто явно ще ти е по-дълга стимулацията.Не знам на кой ден овулираш естествено, но мисля че лекарите се стремят да получат съвпад с нея.Може да ти увеличат и дозите.На мене ми бяха казали че ако искат може и за два дена да ме накарат да достигнат растежа си, но не се наложи.Само ми вдигнаха дозата последните дни,за да дръпнем малко повече.
*
Дозите ми ги вдигат постепенно.1,2,3,4-ти ден по 3 менопура,56-ти ден по 5 фостимона,днес станаха 6,а утре и вдругиден по 7
Да знаеш как ме успокои,точно от такива думи имах нужда сега. :bighug:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
mismi, добре си си!

Пуки, бройката ти е добра, но естрадиола ти оговаряше за повече, сега ще стискаме палци за трансфера!

Успех куклички! yahoo_17

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Evro, :bighug: и за теб
*
Пуки, радвам се, че всичко е минало добре и че си вече у дома. Хайде да идваш вече да ми правиш компания в листата на "чакащите положителния тест". Само да ти кажа, че и аз бях на иглотерапия, веднага след трансфера, ами не е зле, не мога да повярвам, че не боли.

Мисми, не се притеснявай, ще пораснат фоликулчетата. Важното е, че са тръгнали. И аз моите до 9-ти ден едва ги докарах до 12-15мм, после на 11-ти ми пораснаха до 15-18, само един беше 20, а пункцията беше чак на 14-ти ден, по принцип овулацията ми е по-късна и явно това дава отражение. Да не говорим, че естрадиолът ми на 7-ми ден беше едва 592, после на 11-ти стана 3700, след това-не са ме изследвали. Накрая извадиха 8 яйцеклетки, от които 5 се оплодиха, толкова и ми трансферираха.

Успех на всички! След толкова положителни тестове в началото на годината, няма да се излагаме сега... :D
*
mismi, добре си си!

Пуки, бройката ти е добра, но естрадиола ти оговаряше за повече, сега ще стискаме палци за трансфера!

Успех куклички! yahoo_17

Ми Евро, много талаш имаше явно от дреболии, кухи също сигурно щото нали уж 15 щяха да вадят големи, а сега излязоха 13. Между другото аз ще съм първата която ще замразява в Майчин дом,защото още не знаеха каква цена да искат и днес ще питат шефовете.
*
Пуки,стискам палци!Трябва да си много спокойна и уверена ,че ще стане.Кога ще е трансфера?
*
Ще стане бе. :lol:И аз съм уверена. :lol: Ми трансфера се очаква на 6.02. Тука ги правят на третия ден.
Ще стане бе. :lol:И аз съм уверена. :lol:
Браво...продължавай все така оптимистично до край.....и тук ти желая много късмет
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю