0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

мили момичета много ми помогнахте силно ви прегръщам,такава подкрепа!Благодаря ви!И дай Бог тази година да бъде много плодовита за нас.Пожелавам на всички огромен успех леки и безпроблемни процедури и само положителни резултати,ще се моля за всяка от вас тръгнала по този труден път.
<a
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Въпросче:
Диферелин Депо - голямата ампула - в корема ли се поставя?
Трябва ли да знам или да правя нещо преди поставянето му - например да съм на гладно или нещо друго, в деня на поставянето взима ли се кръв за нещо?  :balk_160: Вече усещам, че наближава началото и постоянно изникват някакви въпроси в главата ми и ми е едно притеснено... :balk_161:
*

Crystal

Misi,Диферелин се слага мускулно, най-често в д-то. Не е необходимо да правиш нищо предварително, кръв ще ти вземат чак две седмици след слагането на Диферелина. Късмет!  :crossfingers:
*
Момичета.Естрофема кога се почва горе долу?
Миси,
в д-то слагат Диферелина. Не е нужно нищо специално да правиш. Ако имаш въпроси, обаждай ми се  :wink:
Пуканка,
естрофема от деня на трансфера, освен ако не ти е предписано друго.

Успех момичета  :D

lb2f
Аз го започнах седмица след трансфера - и двата опита.
*
А добре.Да не се притеснявам че ми го е забравила.  :lol:Щото замалко ми забрави сондажа. :lol:
*

misi

• *
  • 1543
Благодаря jazzybaby, благодаря Crystal,
Леле, чувствам се странно напрегнато и колкото повече наближава, толкова повече не ме свърта.
Нямам търпение да започна с инжекциите  :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani:

*
Малко съм оff-темата, ама знае ли някой кога започват работа клиника Малинов. Звънях днес три, четири пъти, но или заето, или никой ..., а не ми се иска да звъня на док, ако още е в почивка.
*
Мисля, че днес е първия работен ден за тази година на всички клиники! Успех! И бъди по-настоятелна!  :lol:

*

misi

• *
  • 1543
От днес трябва да са започнали работа. И аз много трудно се свързах днес - звънях около два часа непрекъснато - даваше все заето или свободно и никой не вдига, но накрая успях да се свъжа и да си запиша час за петък.
Успех!
*
Златни сте, момичета. Отивам да звъня ...
*
Мисля, че днес е първия работен ден за тази година на всички клиники! Успех! И бъди по-настоятелна!  :lol:

ОООООООоо, грешите. Днес е 7ми а аз още на 3ти бях в Майчин дом където всички работеха.
*
Аз го започнах седмица след трансфера - и двата опита.
И на мен така ми казаха също. Успех на зимата групичка и много бебешки усмивки наесен :)
*
Благодаря jazzybaby, благодаря Crystal,
Леле, чувствам се странно напрегнато и колкото повече наближава, толкова повече не ме свърта.
Нямам търпение да започна с инжекциите  :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani: :needleani:

Аз пък полудявам от страх. :lol:
*
 Пуканка,няма нищо страшно в процедурата.Успокой се и се радвай на момента,който ще те доближи до мечтаното бебче!
*

Olimpia

• 220
  • Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне:)
Пуканка, много стиснати палци от мен!!!!
Шредтавям си колко си развълнувана!!!! Толкова се надявам да ти се получи и на теб и на Халачева, че да се увеличават клиниките по стерилитет!
Не знам дали си писала, (ако да кажи къде да го търся) колко време ти отне подготовката в Майчин дом, чака ли се ред за процедурите? ЗА колко време стават всички изследвания?
И още веднъж - стискам ти палци, а ти ни дръж в течение!!!!
*
Писах май някъде, ама не съм сигурна и затова ще повторя. Записването в Майчин дом стана по следния начин. Сега, на 3ти януари отидох на консултация да питам защо три месеца нямам овулация. Цяла година преди това бях трупала хормонални изследвания, но който ги гледаше,казваше,че са добре.Та като отидох в Майчин дом на УЗ се видя че имам 5 фоликула ,като най-големия 9 мм.Без да чакам Халачева да ми казва какво или кка да лекувам,в кабинета ми хрумна да искам инвитро и директно й заявих че го искам възможно най-бързо,защото ако мине време сигурно ще се откажа от страх и неизвестноста по процедурата. Така, тя вечерта ми взе папката с изследванията у тях, на другата сутрин отидох пак и тя ми връчи рецептата със всички лекарства,като днес почвам едното, а сега в Сряда Диферелина/ досега си мислих че ми е изписала Декапептил ама не било това/.В четвъртък пък ще правя сондажа. Значи при мене записването стана за един ден :D

Само че ме глождят едни нетипични болки ниско долу от седмица, та както уж съм нямала овулация,смятам да си пусна едно ЧХГ след няколко дни. :wink:
Пуканка, успех! Аз се чувствах толкова еуфорично настроена преди опита.  :lol: дали и вторият път ще е така?

За естрофема аз имам спомени, че го започнах след пункцията.
  09.11.2007
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Pukanka,аз Естрофема го почнах след пункцията,но може би при всеки екип и пациент е различно и индивидуално.Пожелавам ти успех от все сърце!
Миси и на теб също!
Както и на всички,които са в АРТ!
Чакаме хубави новини!!!