Писах май някъде, ама не съм сигурна и затова ще повторя. Записването в Майчин дом стана по следния начин. Сега, на 3ти януари отидох на консултация да питам защо три месеца нямам овулация. Цяла година преди това бях трупала хормонални изследвания, но който ги гледаше,казваше,че са добре.Та като отидох в Майчин дом на УЗ се видя че имам 5 фоликула ,като най-големия 9 мм.Без да чакам Халачева да ми казва какво или кка да лекувам,в кабинета ми хрумна да искам инвитро и директно й заявих че го искам възможно най-бързо,защото ако мине време сигурно ще се откажа от страх и неизвестноста по процедурата. Така, тя вечерта ми взе папката с изследванията у тях, на другата сутрин отидох пак и тя ми връчи рецептата със всички лекарства,като днес почвам едното, а сега в Сряда Диферелина/ досега си мислих че ми е изписала Декапептил ама не било това/.В четвъртък пък ще правя сондажа. Значи при мене записването стана за един ден
Само че ме глождят едни нетипични болки ниско долу от седмица, та както уж съм нямала овулация,смятам да си пусна едно ЧХГ след няколко дни.