0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аз също съм с клампирани тръби при д-р Стаменов,когато го попитах дали ще ги махне ми каза че вече не се препръчвало премахването заради кръвообращението към яйчниците като се махнели намалявало, но все пак аз нямам хидросалпинг а са клампирани поради ендометриоза. Успех на всички  :goodluck:

Сани, Стаменов не клампира тръби. Това е остарял метод, който се отрича. Предполагам, че и твоите са прекъснати. Оставя се част от тръбата, за да не се нарушава кръвоснабдяването на яйчника.

lb2f
*
Значи изводът е:

ПУШЕТЕ И МНОГО-МНОГО НЕ МИСЛЕТЕ!!!

mf_bounce8

Сещам се за една анкетка да направим :lol:: Жени пушачки забременели от ИКСИ и Жени непушачки забременели от ИКСИ.
*
Значи изводът е:

ПУШЕТЕ И МНОГО-МНОГО НЕ МИСЛЕТЕ!!!

mf_bounce8

Сещам се за една анкетка да направим :lol:: Жени пушачки забременели от ИКСИ и Жени непушачки забременели от ИКСИ.

Между другото днес си пуснах ЧХГ заради сондажа утре. Резултата е  0.69 mIU/ml 0 - 1 (при небременни

Сондажа пък ще е със дилатация и умирам от страх каква упойка ще ми сложат.Май била някаква дето само те парализира да не мърдаш а всичко се усеща.Аз ще поискам упойка като за аборт, ама ще ме излъжат и пак ще ми сложат гадната.Убедена съм,защото веднъж ме прекараха така, и им нямам вяра вече.Понякога не ги разбирам.При положение че си плащам и искам нещо по-добро,защо да не ми сложат него? :?
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Пуканка, упойката е най-малкият проблем.
Усещането е все едно си в лабиринт.
Поне при мен беше така.
*

Сани, Стаменов не клампира тръби. Това е остарял метод, който се отрича. Предполагам, че и твоите са прекъснати. Оставя се част от тръбата, за да не се нарушава кръвоснабдяването на яйчника.
[/quote]

Да така е , прекъснати са просто си мислех че е едно и също. Виж как можеше да объркам някой :?
*
Пуканка, упойката е най-малкият проблем.
Усещането е все едно си в лабиринт.
Поне при мен беше така.

А как мислиш,имаме ли право да си искаме обща упойка а не лабиринт? :lol:
*

eganeva

• 4584
Мислиш ли, че можеш да си позволиш да поставяш
условия на доц. Маркова?
Ако отговорът е ДА - направи го.
Успех!

Аз не бих си го позволила.
« Последна редакция: Януари 09, 2008, 18:13:52 pm от eganeva »
*
Мислиш ли, че можеш да си позволиш да поставяш
условия на доц. Маркова?
Ако отговорът е ДА - направи го.
Успех!

Аз не бих си го позволила.

Ама не е Маркова а Халачева и инвитрото ми ще е в Майчин дом,където цените знаеш са сериозни, и би трябвало да търпят някой капризи. :lol:Незнам.Поне ще се пробвам.
*
Хайде пак за тръбите :oops:Аз така и не разбрах каква е разликата между прекъснати и клампирани тръби...."стиснати" за кой вариянт се отнася?
*

eganeva

• 4584
Ама не е Маркова а Халачева и инвитрото ми ще е в Майчин дом,където цените знаеш са сериозни, и би трябвало да търпят някой капризи. :lol:Незнам.Поне ще се пробвам.

Изкукуригах покрай "Дързост и красота". :lol:
Паметта нещо ми изневерява.

Вярно, че в МД ще си.
Колко се плаща за процедурата там наистина не знам.
Като новобранци едва ли ще имат по-голяма тарифа от АГ.
Ще разгледам след малко.

Добреееее, където пише Маркова - ДА СЕ ЧЕТЕ ХАЛАЧЕВА.
*

eganeva

• 4584
Щях да припадна.

Операция-Оперативна лапароскопия (киста,хидросалпинкс,PCOS,извънматочна бременност, адхезиолиза)
Цени на операции за НЕОСИГУРЕНИ лица *престоят се заплаща отделно:100лв - 1ви постоп.ден, 75 лв/ден след това - 1200 лв. + престой (100лв 1 ден) 
Доплащане за ОСИГУРЕНИ лица (за допълнителни услуги и ВИП условия - *цената включва операция + престой - 9500 лв.

Забележете сумата в синьо.
 8O 8O 8O
« Последна редакция: Януари 09, 2008, 20:03:22 pm от eganeva »
*
Жени,сложили са една нула повече погрешка.
*

eganeva

• 4584
Отивам в сайта на МД да питам.

Писах им, до няколко дни щяло да има отговор.
« Последна редакция: Януари 09, 2008, 20:29:43 pm от eganeva »
*

eganeva

• 4584

какви пухенца...... :D

« Последна редакция: Януари 09, 2008, 21:09:42 pm от eganeva »
*
Щях да припадна.

Операция-Оперативна лапароскопия (киста,хидросалпинкс,PCOS,извънматочна бременност, адхезиолиза)
Цени на операции за НЕОСИГУРЕНИ лица *престоят се заплаща отделно:100лв - 1ви постоп.ден, 75 лв/ден след това - 1200 лв. + престой (100лв 1 ден) 
Доплащане за ОСИГУРЕНИ лица (за допълнителни услуги и ВИП условия - *цената включва операция + престой - 9500 лв.

Забележете сумата в синьо.
 8O 8O 8O

Жени, тва 9500 май е печатна грешка, но и иначе цените им вече видя са доста сериознички. Ей затова мисля че трябва да ми угодят ако много настоявам за упойката.Но понеже вече съм им яла попарата по един повод с упойка, и съм убедена че ще ме прекарат с хиляди успокоения.  Между другото я разкажи в АГ как е за плащането.Тука днес ми искаха парите за цялата процедура, и аз се развиках малко, ако не ми въздействат стимулациите и не се стигне до инвитро, защо трябва да плащам трансфери и пункции например? Отговора беше:"Ми така е".   Навсякъде вли е така или само в Майчин дом?
*
 При Щерев няма пакет с лекарства-изписват ти ги ден за ден,след УЗ преглед.Процедурата ин витро се заплаща на другия ден ,след трансфера.
« Последна редакция: Януари 09, 2008, 23:36:06 pm от Жекова »
*
При Щерев нма пакет с лекарства-изписват ти ги ден за ден,след УЗ преглед.Процедурата ин витро се заплаща на другия ден ,след трансфера.
Ето.Пак се набутах аз.голям съм куцус. Купих си всичките лекарства накуп,защото така ми ги изписаха а аз не разбирам и утре трябва да платя въпреки че не съм почнала още стимулации а съм само на Диферелин. Казаха ми също че сондажа утре се плаща отделно и от другото още 120 лв. И така до края май ще имам все изненади. Днес даже ми искаха на рецепцията 5 лв. за инжекцията да ми сложат, и аз като ги засмятах-ми ако ми бият сто инжекции значи 500 лв.И пак след малък панаир се оказа че не се плаща когато е за инвитро.Но май се правят на луди ако мине номера. :?
*
Леле 5лв. за една инжекция-тия си са направо обирджии.
*
И колко точно е процедурата? Какво включва? За Майчин дом Варна ли става въпрос?