Сега ще ви напиша въпроси и отговори от сайта на Майчин дом.Правете си изводи сами.
Аз едно не мога да разбера. Каква е идеята на това,
след като си се ориентирала и започнала там
От известно време забелязвам, че имаш доста питанки,
притеснения и недоверие някак. А това не е добре, за мен поне.
На едно място казваш че безрезервно вярваш на лекарката си,
а в следващия момент се съмняваш и питаш за всяко едно нещо.
Въпроса не е в питанките, а в съмненията
Не е важно ние да си направим изводи, а ти самата.
Успех !
Права си, имам съмнения.От една страна аз не съм имала проблем с Халачева, освен много болезнена цветна снимка. От друга страна чета много лоши неща за нея и тука и в БГ Мама. Това ме обърква и един ден ако съм за нея,на другия не съм. А защо въпреки това избрах нея? Защото имам два лоши спомена от АГ болница, като и в двата случая бях на косъм заради некадърни лекари.Нямам против Александров,напротив,исках да съм при него, но някак си неможах да се престраша да стъпя отново в АГ болница.
Но сега не става въпрос даже и за Халачева.Просто се сблъсквам с голяма доза некоректност в Майчин дом, но за това е виновен шефа, а не лекарите предполагам.Но колкото и да недоволствам, са по-добре за мен, пред страха от болницата и спомените ми там. Единия е 40 часово раждане,без упойки, без вода, изкуствено спукани води още на втория час и сухо раждане. Три припадъка от болките,а лекаря влезе и каза-Нека разбере какво е раждане. Накрая една от сестрите тайно ми би нещо което да предизвика напъни. Втория ми случай е още по-страшен и дори нямам сили да го напиша .
Надявам се сега поне частично да ме разбереш защо се държа така.