0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Утре ще видя новия инвитро център в Майчин дом :D.Там ще ми правят пункцията на кистата, докато правят пункции на други две момичета,които са по-напред от мене в процедурата.
Утре ще видя новия инвитро център в Майчин дом :D.Там ще ми правят пункцията на кистата, докато правят пункции на други две момичета,които са по-напред от мене в процедурата.
                                                                                        какво стана с 3в1.Или само мъж доволен :D
<a
Момичета,

и на мен този месец ми пунктираха киста с размери 3 см, която си стоеше от доста време, за да преминем към инвитро. Но за съжаление ще прескоча един месец. През този месец ще вземам противозачатъчни - това може ли да ми гарантира, че другия месец няма да имам киста или задържан фоликул /при мен доста често има задържани фоликули, които не се пукат с идването на МЦ/. т.е. противозачатъчните не позволяват да е развие фоликул или той се развива, но възпрепятстват овулацията.

Много е важен този отговор за мен,тъй като се притеснявам да не се получи пак някой задържан фоликул, брагодаря ви от сърце! :D
*
На противозачатъчните точно това им е ролята, да няма задържани фоликули. Овулация в този случай няма, защото фоликули не се развиват.
Стискам палци.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Момичета,

и на мен този месец ми пунктираха киста с размери 3 см, която си стоеше от доста време, за да преминем към инвитро. Но за съжаление ще прескоча един месец. През този месец ще вземам противозачатъчни - това може ли да ми гарантира, че другия месец няма да имам киста или задържан фоликул /при мен доста често има задържани фоликули, които не се пукат с идването на МЦ/. т.е. противозачатъчните не позволяват да е развие фоликул или той се развива, но възпрепятстват овулацията.

Много е важен този отговор за мен,тъй като се притеснявам да не се получи пак някой задържан фоликул, брагодаря ви от сърце! :D

Аз пих противозачатъчни сега,но само 10 дни.Надявахме се кистата да се спука от тях, но уви.Днес се оказа че кистите били 2.Миналия път явно не се е видяла втората.Днес трябваше да ми дойде но заради лекарствата ще е чак след 2-3 дни.Също днес се видяха 7 фоликула от другата страна,съвсем мънички.При мене няма да има отлагане заради кистите.Утре ги пунктирам а в Събота почвам Пурегона. При тебе защо отложиха щом са я пунктирали?   
*
Момичета, откъде си набавихте пурегона? Дали го има и в момента? Щото нещо не мога да намеря по аптеките сега.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*
Ако си от Варна, на ул.Брагалница 1. Това е между ХЕИ и второ районно улицата.
Днес бях за пръв път при д-р Владимиров,доволна съм.Много подробно и внимателно обсъдихме нещата,без празни обещания-много професионално и коректно.Разбрахме се,че при мен всичко е позитивно негативно...тоест нямам никаде проблем и точно това е проблем 8O,защото ако има нещо се знае как да се лекува :lol:Утре съм при генетик/само там не съм била/ :lol:още.
<a
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Мила Влади,дано всичко да мине ОК и се окаже че грешката е само в главата ти.В една моя тема Efirche беше ми написала:"Има една теория - неистовото желание , фикс идеята , стремежът на всяка цена , убиват мечтите , защото са съпроводени със страхове , а тези страхове , също се сбъдват." Помисли си дали страхът ти ,че има проблем не е по-голям от мечтата ти?Мисли позитивно,много много позитивно!Вярвай!Усмихвай се всеки ден и бъди щастлива!Привличай само хубавите неща в живота си !
Дано тази година е твоя най-жадуван миг и ново начало!А може би срещата ти с док е точно това!Твоето ново начало!Успех мила!Винаги ще те подкрепям!
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
<a
*
Vladyhka, много се надявам, докато си чакаш изследванията и си мислиш за други неща, изведнъж да ти се появи едно бебенце на екрана. Много силно те прегръщам и вярвам, че тази година ще станеш мама. Чакаме добри новини!

:bighug:
*
Момичета, откъде си набавихте пурегона? Дали го има и в момента? Щото нещо не мога да намеря по аптеките сега.
В аптеките на Марешки няма ли?

*
Благодаря ви за отговорите, но няма. И на Марешки, и на Брегалница, и на Санита и т.н. Затова се зачудих дали няма някъде останали количества. Иначе доставка ще имало към края на месеца.
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

Re: In Vitro / ICSI - Юни, Юли, Август ' 07
« Отговор #313 -: Януари 17, 2008, 10:01:05 am »

[/quote]
Аз съм с "ефирни стимулации", вероятно е обаче да ти се наложи да допълваш бройката или док да добави менопур или меногон примерно.
При мен 1-ви опит - 14 пурегона и 3 меногона
2-ри опит - 10 гонала и 8 менопура
Желая ти успех! :D :crossfingers: yahoo_17
[/quote]

Евро, виждам, че си опитвала стимулации и с Гонал, и с Пурегон - имаше ли разлика при двете стимулации и кое от лекарствата мислиш, че ти се отрази по - добре на стимуацията.
Благодаря ви за отговорите, но няма. И на Марешки, и на Брегалница, и на Санита и т.н. Затова се зачудих дали няма някъде останали количества. Иначе доставка ще имало към края на месеца.
За кога ти трябва пурегон ? Имам няколко в къщи
« Последна редакция: Януари 17, 2008, 11:19:51 am от Angelina »
White, благодаря ти за бързия и отговор.  :D

Към момичетата, които са имали повече от 2 опита инвитро/ИКСИ:

- и двата опита с едни и същи лекарства ли ви стимулираха
- ако са различини, моля ви, споделете с кои лекарства реагирахте по - добре / най - вече имам пред вид Гонал ф или Пурегон /. На мен може би второта ми стимулация ще бъде с Пурегон, но от това, което прочетох във форума, останах с впечатлението, че като че ли по - добри реакции на яйчниците има с Гонал Ф.

Благодаря на всички, които се включват.
*
Момичета, да ви разправям малко за днес.А имам и една клюка. :wink:Значи направиха ми пункцията за кистите.Падна ми се друг анестезиолог, а не любимата ми Добрева.Сложи ми нещо и ми вика сега ще ти се замота главата.Добре, замота се, ама аз изпаднах в ужас това ли е само,всичко ще виждам така.Халачева видя ужаса в очите ми и му каза"Приспи я моля те,че ми е много страхливичка" И тогава ме приспаха. Пункцията е минала за около половин час, но ме държаха общо три докато си тръгна.

А сега клюката :lol:.Като отидох след това в лабораторията да ми пуснат Е2, поразпитах лаборантките за досегашните процедури инвитро в майчин дом. Оказа се че Халачева и Атанасова се занимават със стимулациите и пункциите и си имат отделно пациентки. Статистиката до момента е следната на вече приключилите момичета: При Халачева 5 момичета от които 3 бременни.При Атанасова 6 момичета, от които две въобще не са стигнали до пункции, а останалите не са забременели. :P
о Пуканка!Преди няколко дена като беше нервна как се успокои?И темата за лошото настроение не мога да намера.Казвай рецепта за добро настроение
<a
*
Здравейте момичета.Дълго време не бях писала, но ви четях.Включвам се в новата тема с една хубава новина.След десет годишен стерилитет и няколко опита инвитро, най-накрая се случи и на мен.Бременна съм.Процедурата ми започна декември и през януари видях така желаните две чертички, благодарение на д-р Владимиров и д-р Тачева и техния професионализъм.Благодаря им.
Благодаря и на вас, защото ако не бяхте вие, не знам дали щяха да ми стигнат силите да продължа напред.Искам да ви пожелая от все сърце да ви се случи същото щастие и да гушнете своите бебета.Не се отказвайте, момичета.Нека тази година донесе и на вас така чаканите две чертички.А аз ще повлека крачета.Успех в процедурите и само положителни резултати.
*
Честито,Кети!Страхотна новина!Дано  всичко да е наред докрай !Желая ти лека и безпроблемна бременност!