0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честито Кети!Наистина много добра новина!Честито!
<a
След десет годишен стерилитет и няколко опита инвитро, най-накрая се случи и на мен.Бременна съм.Процедурата ми започна декември и през януари видях така желаните две чертички, благодарение на д-р Владимиров и д-р Тачева и техния професионализъм.Благодаря им.
Това се казва новина ! Браво, Кети !
Нека няма проблеми повече и всичко мине по мед и масло !
Честито Кети и от мен!Новината ти вдъхва толкова много вяра!
В понеделник отивам в клиниката, да видим дали започвам стимулация или не.Оказа се, че имам непукнат фоликул и се надявам до понеделник да го няма.
Пък така се бях настроила... Ще видим.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Честито!!! :D
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Честито и от мен!Лека и безпроблемна    preggo
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
Честито Кети!
Лека бременност!
*
Кети, честито мила.  :bighug: След толкова години това е голямо щастие.

Момичета, аз пак имам нужда от вашата помощ и разчитам на вас. Днес ми беше така наречения нулев ден.Пуснаха ми е Е2,което излезе високо- 82. Утре и вдруги ден ми казаха да пусна пак. Възможно ли е да падне до 50 за 2-3 дена, за да не се провали стимулацията ми? Менструация очаквам в Събота,тоест Е2 ми е правено 2-3 дни преди нея. Възможно ли е и заради кистите които имах тоя естрадиол да е висок и щом вече е спукана да спадне до Събота? Разчитам много на мненията ви.
*
Ванина, благодаря за подкрепата. Да ти се връща.
Пуки, ти не си ли слагаш диферилин или декапептил. Зачудих се какъв тоя нулев ден. Извинявай за неосведомеността, но не почна ли от 21-ви ден?
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

Трябва да е не ДО, а ПОД 50.
Ще падне, няма къде да ходи :)
*
Ванина, благодаря за подкрепата. Да ти се връща.
Пуки, ти не си ли слагаш диферилин или декапептил. Зачудих се какъв тоя нулев ден. Извинявай за неосведомеността, но не почна ли от 21-ви ден?

Слагам си Диферелин и ще продължавам да го слагам заедно с пурегона.

Чакам мненията ви момичета,във връзка с въпроса ми. Моля ви.

Чакам мненията ви момичета,във връзка с въпроса ми. Моля ви.
[/quote]
Ще падне спокойно :)
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
  ketti,честито!Много се радвам за теб!Успех до края!

Pukanka,късмет и на теб!Всичко ще е О.К.!

Ketti  честито!!!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Честито Кети!!!
Лека бременност! :D :D :D
Кети, честито!Ти вдъхваш доверие на всички нас, които продължават борбата.Успех и много късмет и щастие. :grouphug:
*
Кети честито и от мен!!! Лека и безпроблемна бременост
И аз се включвам във февруарската група. от понеделник почнах противозачатъчните. Във вторник съм на преглед. После ще видим какво следва. Това ще ми е първо инвитро след 5 инсета.
успех и на всички останали :goodluck:
*
Кети, чудесна новина. Желая ти лека бременност!  :blowingdust2:

*
Благодаря ви момичета за пожеланията.Да ви се връща.
 :bighug:
*
Честито,Кети!Точно от такива новини имаме нужда тук. :D                                                                                                             
Днес си получих резултатите за СПИН,хепатит В и С и Васерман.Всички са ОК,но пуснах и Rubella IgG,което е положително,и токсоплазмоза,което е отрицателно.Значи ли това,че имам антитела срещу рубеола,но не и срещу токсоплазмозата.Благодаря ви предварително за отговора.

« Последна редакция: Януари 17, 2008, 23:38:41 pm от mismi »
*
Кetti, честито и от мен! Прекрасна новина! Лека и безпроблемна бременност до края!