0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
... но уредих си акупунктура преди и след трансфера. :DЧетох че при Стаменов успехите се дължели на това, но понеже аз няма да съм при него, си уредих тука във Варна.

Pukanka и аз го гледах това предаване,в което наистина препоръчаха горещо акупунктурата!Много добре си направила!Къде я правят във Варна?Дай малко инфо,моля!

Баракудка, аз не съм гледала предаване което е жалко, но се радвам че и там са говорили хубави неща. Просто вчера и днес изчетох всички странизи от този форум :lol:и срещнах тема за това.Почти всички бяха доволни без Евро май. И така днес рових,четох и в други форуми, намерих уж най-добрия иглотерапевт във варна, обадих му се, поговорихме, оказа се по обясненията му че прави същото както е описано за този Ликсов от София и така се уговорихме че ще пробваме.Сега остава и Майчин дом да разрешат, но мисля че няма да е проблем.
*
При втория ми опит - стимулирано класическо ин витро по къс протокол - стимулация от 2-ри ден на цикъла с Гонал, после Меногон и Мерионал. Ако не бяхме го прекъснали, щеше да има и Цитротайд. Съвсем се обърках.  :oops: Може би, не ми са били бити инжекции Диферелин или Декапептил, тъй като са от една група с Цитротайда?! И това дали означава, че при следващия ми опит, при който пак ще се използва Цитротайд, няма да има подтискане с Диферелин или Декапептил?

Да,означава. Цитротида е блокажа,който при протокола,който споменаваш би трябвало да се включи към 5-6 ден от началото на стимулацията с Гонал. И да,не са ти бити нито диферелин,нито декапептил,защото ти е изписан Цитротид,който е от тяхната група. Малко така отзад напред ти отговорих на въпросите,сори :wink: Но пък ти си беше на прав път с отговорите и на двата си въпроса така или иначе :wink: Успех ти желая следващия път! Всъщност ако не е тайна,защо го прекъснахте опита?Извинявай,че те пИтам така,но просто ми е интересно какво може да наложи прекъсване на един инвитро опит в такъв момент точно(т.е. след започнала вече стимулация)

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
Благодаря ти за отговорите, Counterfeit! Прекъснахме опита, заради не добър, т.е. почти никакъв отговор на яйчниците. И сега се притеснявям, че пак ще се случи същото, тъй като и лекарствата и протокола са същите...

*
Du6ka,съжалявам да го чуя :( Дано следващия път реагираш по-добре!
А това,че протокола е същия - докторите си знаят най-добре,довери им се - предполагам,че за да ти изписват същия протокол при все това,че знаят за неуспеха му предния път,трябва наистина да го смятат за най-добрия вариант за теб.Още веднъж УСПЕХ! :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Душе, при случаи като твоя или при жени над 35 г. се прилага къс протокол, е не винаги. Аз съм 31 и реагирам добре и пак съм по къс протокол, ама май и аз имам пръст в тая работа, но както и да е. При тебе е просто задължително да се работи на къс. Блокажа с Диферилин или Декапептил при дългия протокол, блокира производството на половите хормони ЛХ и ФСХ, а Цитротида вкл. на 6-ти ден от стимул. "абсорбира" само ЛХ, и пази от преждевременна лутенизация.
Пожелавам ти да реагираш поне така както очаква Док!
Успех!И многоооооооо късмет!  :bighug:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
Душе мила, това, че протокола и лекарствата са същите няма значение. Нормално е с теб да сме на къс протокол, заради годинките и отговора на яйчниците.
При втория ми опит схемата ми беше супер къдрава, едва ли не ден за ден се определяше... Колкото до Диферелина първо бях на една ампула, после минах на половин, а няколко дни преди края на процедурата направо го спряхме... Е, пак не стана, ама така ми било писано :?

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
Момичета, да отчитам ли тъмно кафяво/почти черно/ кървене, по 2 капки на 2 часа, за менструация? Така съм от вчера привечер.Да напомня че до преди 5 дни бях на Примолут нор и Диферелин 0.1 който продължавам да слагам и до сега. Чаках менструация, но незнам това да го отчитам ли като такава? 8O
*
Евро, Рали, много ви благодаря за разясненията, милички!
Евро, благодаря за пожеланията! Да ти се връщат!  :bighug:
Counterfeit, Evro, Rally_pat -  :thankyousign: :goodluck: :hug2: !

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Момичета, да отчитам ли тъмно кафяво/почти черно/ кървене, по 2 капки на 2 часа, за менструация? Така съм от вчера привечер.Да напомня че до преди 5 дни бях на Примолут нор и Диферелин 0.1 който продължавам да слагам и до сега. Чаках менструация, но незнам това да го отчитам ли като такава? 8O
изчакай да прокървиш и тогава смяташ за 1 ден
*
Puki, след Примолут-нора до 5-тия ден трябваше вече да ти дойде, иди най-добре питай докторите. Според мен това тъмно зацапване си е начало на цикъл. С киста или без киста, няма значение. Аз съм го пила това чудо точно заради киста, само че после ми предписаха противозачатъчни, за да се спука сама. Не чакай, ами отивай да видиш какво става. И споко :D
*
Ще ходя към 4-5 часа следобед.Стискайте палци и за Е2то ми днес.И то ще е готово по него време. :D
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
И аз да се включа с въпроси.
Дойде ми цикъла в събота - 19.01 след поставен Диферелин депо (на 11.01), а стимулацията ми ще започне чак на 1 февруари - не е ли много късно? Т.е. ще съм на 14-ти ден от цикъла, когато ще започнем с Гонала? 8O
*
Ще ходя към 4-5 часа следобед.Стискайте палци и за Е2то ми днес.И то ще е готово по него време. :D
Стискаме всички палци!

И аз да се включа с въпроси.
Дойде ми цикъла в събота - 19.01 след поставен Диферелин депо (на 11.01), а стимулацията ми ще започне чак на 1 февруари - не е ли много късно? Т.е. ще съм на 14-ти ден от цикъла, когато ще започнем с Гонала? 8O
Миси, тук съм неподготвена. Мисля, че Еврото е най-компетентна. Знам само, че Док. винаги знае кога, какво и защо се прави. На мен пък ми дойде на 18-ти, веднага изтичах в клиниката и докато се опомня ми сложиха Фостимона /аз си мислех, че ще е от 5-6 ден, ама.../. Може би с Гонала е по-различно. Успех, миличка!
 :bighug:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Хи-хи, Миленка, при дългия /този дълъг/ знам само че, стимул. започва 14 дни след Диферилина. На добър час, съкровище! :hug2:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Кетии честито мила, безпроблемна и щастлива бременност ти пожелавам :)

На другите момичета в процедури - успех и късмет с вас сме :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
Хи-хи, Миленка, при дългия /този дълъг/ знам само че, стимул. започва 14 дни след Диферилина. На добър час, съкровище! :hug2:

:welcome_1:
в дружинката на третия етаж за  :needleani: :needleani: :needleani:
 :balk_35:

и после  preggo
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Ама при мен стимулацията ще започне 22 дни след Диферелина.
Това, че Диферелина стопира овулацията за 28 дни, значи ли, че яйчника ми няма да образува фоликули до началото на стимулацията и цели 14 дни ще си почива?  8O
*
Misi, ако правилно съм разбрала Еврото, май трябва да се обадиш на Док. При първия ми опит бях с Диферелин и стимулацията ми започна от 2-ри ден на цикъла. Друг е въпроса, че бях хиперстимулирана и отмениха процедурата /а то беше и в друга клиника/. А може би са ме объркали затова, че толкова рано съм започнала???  :ask:
Все пак, обади се на Док.
*
Е2 рязко ми  е паднало :bellydance: :pipy_longstocking: :balk_46: За един ден от 73 на 28,така че се успокоих и продължавам. Сега остана и да ми дойде до утре за да почна Пурегона.Това кафявото ми каза Халачева че не важи.Искала червена кръв. :lol:
*
Моята стимулация ще започне 3 седмици след диферелина.На мен ми дойде още на другият ден след инжекцията.Питах дали няма да има някакъв проблем,че началото няма да е на 14-ти ден,но ме успокоиха(главната сестра),че след диферелин имали аванс да започнат стимулациятя до 45 дни.Misi,при мен докторът е съобразявал началото с тосъствието си.Може би и при теб е така.В началото да ни следи д-р Персенска,а той да е тук за пункция,трансфер.Аз започвам на 28-ми.Ще сме  заедно на 3-ти етаж :)

Пуканка,чудесно!
« Последна редакция: Януари 21, 2008, 13:06:59 pm от mismi »