0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Успех на всички момичета и де се радват много на позитивни резултати до края!

А междудругото в какво поза спите след трансфера - по гръб или на страни? :D
*
Успех момичета!!!Много ви стискам палци
и ви пожелавам скоро да се похвалите!!!
Късмет!!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Моят фоликул е вече 16 мм :D Пуснах хормони и ако са ОК, ще трябва да си купя Прегнил 5000. Така че стискайте ми палци хормоните да са ми добре за да продължа нататък :D

*
Успех, Златулче! Д-Р Стаменов изписва след трансфера при IVF на ЕЦ това, което изписва и след "нормален" трансфер - утрогестан, естрофем, аспирин, фолиева и но-шпа. Аз мах два "нормални" опита и два на ЕЦ - за съжаление всички неуспешни  :(
*
На всички момичета,които са в процедура желая успех!!!Чакаме да ни зарадвате,ей!
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Успех, Златулче! Д-Р Стаменов изписва след трансфера при IVF на ЕЦ това, което изписва и след "нормален" трансфер - утрогестан, естрофем, аспирин, фолиева и но-шпа. Аз мах два "нормални" опита и два на ЕЦ - за съжаление всички неуспешни  :(
Благодаря ти за изчерпателния отговор :D Силно се надявам да успея и пожелавам същото и на теб със следващия ти опит.

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Моят фоликул е вече 16 мм :D Пуснах хормони и ако са ОК, ще трябва да си купя Прегнил 5000. Така че стискайте ми палци хормоните да са ми добре за да продължа нататък :D

Каква е дебелината на ендометриума?

Успех!  :egg: :sunshine:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Абе Злати кога толкова бързо се добра до компа? Аз до преди малко бях в клиниката.
При мен също стартира процедурата. Днес 4-ти ден от цикъла ми поставиха първата инжекция.Започна се! :D
Успех на всички - безпроблемни стимулации, хубави ембриони и успешни трансфери! Целувки :bighug:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
успех на всички момичета в процедури!!!!!Чакаме само хубави новини!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Zlatulka

• *
  • 2153

Засега 7М. Май трябва да е повечко. Аз съм с по-късна овулация та се надявам поради тази причина да не ми е още достатъчно висок естрадиола- 133. Трябвало да е поне 300. Дано да се увеличи или ще пропусна този цикъл  :(
Абе Злати кога толкова бързо се добра до компа? Аз до преди малко бях в клиниката.
При мен също стартира процедурата. Днес 4-ти ден от цикъла ми поставиха първата инжекция.Започна се! :D
Ами работя не далеч от клиниката :D А следобед дори не можеш да си представиш какво е. На теб успех и дано всичко въви гладко. Ще ти стискам палци :D

*
Ох, от три дни ми намалиха дозата Диферелин и ми се къса сърцето като гледам как хвърлят половината ампула.Пък не е ефтин.Пурегона пък и без това е малко количество в ампулата и една от сестрите имам чуството че го оставя половината вътре само и само да не се бави.
*
Абе Пуки, какво пак ти правят?!? Аз например диферелина си го слагах двата дни - по половин доза, седи си в спринцовката в хладилника. Сменяш си иглата при всяко убождане. Колкото до Пурегона - наистина трябва да внимават тези сестри, че там всяка капка е ценна. Аз него също сама си го биех и не оставях нито капка в шишенцето. Ма нали съм и счетоводител  :D :D :D
Ако има кой да ти ги бие или се престрашиш сама да си ги слагаш, може да зарежеш ежедневното ходене до клиниката. Аз сега така направих и не съжалявам.

Лека вечер на всички!
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU

Засега 7М. Май трябва да е повечко. Аз съм с по-късна овулация та се надявам поради тази причина да не ми е още достатъчно висок естрадиола- 133. Трябвало да е поне 300. Дано да се увеличи или ще пропусна този цикъл  :(
Док. нищо ли не прави, за да нарастне лигавицата? Наистина е малко  тънка но имаш време да се увеличи.... А отностно естрадиола вярвам, че също ще нарастне пропорционално на фоликула. Сега е 16мм. а до 20-22 мм. има още време.

Всъщност за кога евентуално планирате пункция?

renive, успех!

« Последна редакция: Януари 25, 2008, 01:04:15 am от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*
Абе Пуки, какво пак ти правят?!? Аз например диферелина си го слагах двата дни - по половин доза, седи си в спринцовката в хладилника. Сменяш си иглата при всяко убождане. Колкото до Пурегона - наистина трябва да внимават тези сестри, че там всяка капка е ценна. Аз него също сама си го биех и не оставях нито капка в шишенцето. Ма нали съм и счетоводител  :D :D :D
Ако има кой да ти ги бие или се престрашиш сама да си ги слагаш, може да зарежеш ежедневното ходене до клиниката. Аз сега така направих и не съжалявам.

Лека вечер на всички!

Не мога сама.А мъжа ми е такъв касапин :lol:че с удоволствие ще ме измъчи за сеира ако му разреша. :DДнес за първи път ще видя какъв е резултата от пурегона дотук.Ще се наложи да купувам и още лекарства защото имам Пурегон 100 и Диферелин само за още два дена.Така че отначало изглеждаше че са ми излезли по-ефтинко, но сега се оказва че има още за купуване. За Диферелина категорично ми казаха че не се използва след отваряне повторно и затова го хвърлят.
Днес ми е вливането и на имуновенин, така че ще си полежа 4 часа в майчин дом. Ще имам време пак за клюки. :wink:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
Док. нищо ли не прави, за да нарастне лигавицата? Наистина е малко  тънка но имаш време да се увеличи.... А отностно естрадиола вярвам, че също ще нарастне пропорционално на фоликула. Сега е 16мм. а до 20-22 мм. има още време.

Всъщност за кога евентуално планирате пункция?

Ами днес вече е 17 mm фоликула, но лигавицата е все още 7мм :( Нищо не ми е казал док за нея. Само днес на въпроса ми не трябва ли да нараства, каза, че имало време. За пункция нищо не съм питала защото трябва да ми се повиши първо естрадиола. Ще чакам :)

*
Не мога сама.
И аз така си мислех, ама тя неволята ...... учи  :D И ти гарантирам, че изобщо не е страшно. Дори се "пристрастих" към убожданията. Нямах търпение да стана сутрин, че да се убода! Но сама решаваш. Успех!
За Диферелина категорично ми казаха че не се използва след отваряне повторно и затова го хвърлят.
Естествено, нали те не дават парите :x. Аз втори път съм с половинки и още нищо не ми е станало. Пък половинката си седя в хладилника в спринцовката до следващия ден.
Внимавай и с Пурегоните - ако ти се наложи да ти бият 150, опитай предварително да си подсигуриш разфасовки по 50 ед., че да не хвърлят и тях. Щото тогава цената ... 8O
"Рибата става акула, когато излезе от водата, спре движението и ухапе полицай!"

*

jimn

• **
  • 68
  • щастлива мама
Жекова,благодаря за пояснението.Значи ли това,че със сигурност няма да пропуснат токсичната за ембриона течност при стимулация?Защо мислеше,че Стаменов не клампира?Направо ме притеснихте  :(
Привет на всички ,момичета и много много сладки бебчета Ви желая през тази година .Да се сбъднат най- съкровенните мечти за всички.
Реших да се включа и аз .Бъди спокойна и вярвай в прекрасния екип на д-р Стаменов,аз бях със същия проблем и на мен със лапаро клампира тръбата да не прави проблем .За сега резултата върви напред и се надявам дълбоко в себеси да финиширам и да гушна едно дълго чакано мъниче.
При прекрасен екип си просто им имай доверие.
Ще пиша скоро момичета на всички вас много вяра и късмет .
целувки.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Ами днес вече е 17 mm фоликула, но лигавицата е все още 7мм :( Нищо не ми е казал док за нея. Само днес на въпроса ми не трябва ли да нараства, каза, че имало време. За пункция нищо не съм питала защото трябва да ми се повиши първо естрадиола. Ще чакам :)

Щом док така казва, значи е така. Вярвай му! Дано да ти нарастне лигавицата, мила, би било хубаво, пък и така шансовете ти ще се увеличат! Късмет и пищи след следващия преглед!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

dekiki

• 421
  • Симона 20.02.2008
Pukanka,напълно съм съгласна с Дживотинче за Диферелина.На мен,когато решиха накрая да ми го намалят по наполовинка си ми връщаха другата половина и ми поставяха на другата сутрин.Според мен просто са решили да видят кой колко ще издържи финансово :balk_149:Разбирам те,неможеш да им казваш,какво да правят,но ако биеш  :needleani:на друго място можеш и да си запазваш половинките.Ти си решаваш де!От мене  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: