0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мерси на всички ви ама май ще си се окаже заблуда от гадния Прегнил.
*
 :crossfingers: за двоен резултат в събота.
 :bighug:
*
И аз стискам палци, Пуканка.  :crossfingers:

*
Момичета, като почна с Диферелин 0,1, колко време ще трябва да го слагам? Докторът ми е дал схемата с лекарствата до след седмица, когато ще се виждаме пак, а мен ме тресе любопитство.

*
Момичета, като почна с Диферелин 0,1, колко време ще трябва да го слагам? Докторът ми е дал схемата с лекарствата до след седмица, когато ще се виждаме пак, а мен ме тресе любопитство.

На мене ми го слагаха всеки ден от 21вия ден на менструацията до последния ден на стимулацията с Прурегон.Не съм броила колко дни е ама около 20 дни май идват.
*
Мерси, Пуки. При мен ще е някакъв странен протокол. Докторът ми каза, че използвали смесени методи, затова им била толкова висока успеваемостта (почти 40 %  8O). Трябва да го почна Диферелина, като спра противозачатъчните, т.е. на 23 ден от цикъла (имам 21 хапчета, но каза и 22-ро да взема). Стимулацията ми ще е с Пурегон, почва на 6 ден от Диферелина и ще продължи 10 дена. И на мен ми е малко странно, ама да видим какво ще излезе.
Пуки, ти си късметлийка. Аз ще трябва сама да се бода. Поне са готови инжекциите, че със смесването нямаше да се оправя.   :?

*
Пуки, освен за пункцията нали след това нямаш бит прегнил? Или, ако греша колко единици са ти бити и на кои дни?

*
Пуки, освен за пункцията нали след това нямаш бит прегнил? Или, ако греша колко единици са ти бити и на кои дни?

В Понеделник ми биха 1500 Прегнил. Опитвам се по една формула на Джам да изчисля дали е свършило действието му до днес, ама нещо ми куца математиката в момента,пък и тя даваше пример за Прегнил 5000. 
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Пуки, стискам палци!
Миси, Мисми, Дидон - успех!
*
Въпреки очакванията ми, че днес уринния тест няма да има вече бледа черта или ще е по-бледа от вчера и оня ден, тя е по-наситена,дори от деня в който ми биха прегнила.
*
Пуки, не е от прегнила това, да знаеш. От друго е ;) Поздравления!
*
Пуки, моето ЧХГ на 13 ден беше 37.  :wink:
Няма заслуга Прегнилът. Стискам палци утре стойността да е поне 25 и после... :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Майната им на уринните.Утре е денят да се види истината. :lol: :lol: :lol:Ух, а дано.
пуканка,стискам палци.
дано,дано,дано
*
Пуканка, имаш едни стиснати палци и от мен!!! Хайде , дано мила!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
*
Пуки,горе на черешката си ,да знаеш...Кой ден ти е днес ,че вече се обърках...

п.п.моя док ми каза да си чакам деня на теста ,няма да пускам на 5ти и 10ти ден.Първоначално се почъудих,обаче като гледам какво напрежение е,май ще го послушам
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Мойта пункция мина днес. Имам 9 яйцеклетки, извадили са 10, но една не е била добра. Утре ще разбера колко са се оплодили и как се развиват.  :wink:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Миленче, стискам палци, мила! :crossfingers:
Прегръщам те! :bighug:
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
Пуки, теста си е много добре даже :wink:. И моята приятелка невярваше на теста и то на 9ти ден, но видя двете точици. От сърце ти пожелавам и ти да видиш своите скоро :D.
Успех на всички момичета в процедура.
*
Пуки, при толкова много стиснати палци - просто няма начин да не стане!!!
Миси, успех!