0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
10ти ден.
*
доктора не казва ли нещо.Аз мисля,че си бременна...
*
Ми и доктора каза че съм бременна,както и че съм направила тестовете през главата й скрито толкова рано и се смя.

Дидонче,мене ми се гади постоянно а не на моменти.Ако това е симптом,значи ти си следващата.

Мисми, ти как си мила днес?
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
     :goodluck: Дидонче,Пуки,Миси и Мисми,желая ви успех!Много стиснати палци от мен за успех!
*
:) лесно им е на тях да ни хокат,че бързаме,ама само ние си знаем какво ни е.
На мен миналия път направо ми се изпилиха нервите,бях решила да чакам датата за уринарния тест.Дойде ми чак след като видях отрицателните резултати.

Обаче,да си призная сега се чуствам доста различно,без да се вглеждам прекалено.Мързелива съм,като ставам ми се завива леко свят ,сега пък не мога да се изходя,на стомаха и в устата ми е едно гадно...а през ноща се събудих,бях легнала по корем  гърдите ме боляха.:) ПУПУПУ ще търпя всичко,само да е станало

Пукиии,пази се мила,щото е станало вече при теб.Червено да не видиш 9 месеца :)
*
Супер!ЧЕСТИТО,Пуки!Много се радвам и очаквах с нетърпение от сутринта резултата!
*
Дидончик и ти май си на линия,с тези симптоми!Аз знам ,а и съдя по себе си,че гърдите са важен ориентир за развитието на бременноста!Няма още да ти честитя,но стискам палци!
*
Ей,че хубави новини Пуки  :D. При мен на 13 ден ЧХГ 52 на 16 ден 502.Чакам близнаци.Като гледам може и пре теб да е така стискам палци.Зависи много и от лабораторията където се правят в лятната сесия юли месец имаше момичета с много по висок резултат от моя от 1000 нагоре пък повечето сме с близнаци.
*
Пуки, :bighug: и  :balk_21:
Ехааа, браво Пуки. Много ме зарадва.
Успех на всички в тази сесия. :D
*
Браво, Пуки! Дано! Дано! Дано! Продължавам да стискам палци!
 :crossfingers: :bfp: :bighug:

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
Пук, пук, хехе, двама да са ти напук .

Тук, там, не един калпазан.

След обич безкрайна,

на топло при майчица омайна.

С това отговарям на въпроса ти - Бременна ли съм!?  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
Стискам палци на всички с положителен тест и безпроблемни и хубави 9 месеца ,стискам палци и на тези като мен на които им предстои да си направят скоро теста да е положителен.
Мина първият ми опит ИКСИ .Сега ми е 7-ми ден след трансфера,надявам се и аз да се разпиша с положителен резултат.

Късмет на всички

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Пуки, стискам палци всичко при теб да е наред и скоро да можем да ти честитим и в друга тема (май май натам вървят нещата) :D
Галиан, и ти да се присъединиш към носещите хубави новини тук ти пожелавам :D
Миси, Мисми и на вас успех милички. Миси, обади се като ти кажат колко ембриончета са :D Стискам ви палци на всички, милички :goodluck:

момичета, късмет на всички!
Пуки, страхотно ЧХГ, стискам палци и ще ти чакаме темичката :wink:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
Здравейте, момичета! Успех на всички в процедури!
След диферелина имахте ли промяна в продължителноста на цикъла? Нормално ми е 5 дни, сега ми е 7ми и не изглежда да спира.
*
galian,добре дошла в отбора на чакащите и скоро да се похвалиш с :bfp:
*
Стискам палци на всички с положителен тест и безпроблемни и хубави 9 месеца ,стискам палци и на тези като мен на които им предстои да си направят скоро теста да е положителен.
Мина първият ми опит ИКСИ .Сега ми е 7-ми ден след трансфера,надявам се и аз да се разпиша с положителен резултат.

Късмет на всички

То не останало.Да се пазиш и да пишеш.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Ехааа, браво Пуки,знаех си аз!!!!! :lol: :lol: :lol:
Пази се миличка,продължавам да ти стискам палци!!!!!

На всички момичета в процедури желая успех,на чакащите резултати ,нрка всички да са положителни!!! :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!