0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Благодаря за милите думи.Добре че си имам една глезана вкъщи японско хинче та не мисля толкова.Те животните толкова разбират.Когато плаках след първият неуспех тя милата ми ближеше сълзите.Който има домашен любимец знае как е. :)
*
 знаете ли какво си мисля...когато нещо не е съвсем наред,организма ни се опитва да ни спаси като иска да прекрати бременността.Ние обаче нали сме вложили тоооолкова много от себе си,че до последно полагаме усилия,знаете всичките лекарства и дозите.Това успява да задържи момента,обаче от наблюдения ...най-накрая пак се стига до прекъсване...са това толкова често ни се случва/ момичета с АРТ/ да изпитаме радост и после разочарование...

Преди години,когато бях забременяла,ако знаете какво съм правила...тичане ,скачане работа до спукване,обаче няма отхвърляне.
Дидон, не може да се сравнява според мен.
И не мисля, че причината е АРТ. Просто се случва понякога. Няма обяснение, само болка.
Пуки, съжалявам много :(
« Последна редакция: Март 06, 2008, 23:16:10 pm от *vera »
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Popcorn, съжалявам.  :bighug:
Пожелавам ти следващия опит да си щастлива  мама!

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Момичета незнам дали е радосна новина.Туко що си направих теста и се показа втора черта но много бледа.Ще звъня на док. да видим какво ще правим.Цялата треперя стискайте палци. :bfp:
*
Лорииии,чакаме добри новини .Стискам палциии
*
Лорче, това е страхотно. Пусни един кръвен тест да видиш колко е стойността.
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
Лора, хайде дано да се потвърди този резултат. :crossfingers:
*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Лора  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Благодаря ви за стиснатите палци.Още не мога да се свържа с док.Дано тези замразени ембриончета са станали.А мъжъми как спеше го бутам и му слагам теста в лицето той коркия сънен незнае какво става кучето скача върху него аз милия.Ще ви държа в течение само да имам друг резолтат.А защо ли е така слаба линйката някой знаели. :P
*
Ех, какво нещо е животът...!
На един дава, после отнема... Пуки, съжалявам...! :hug2:
И след падението идва възход...
Лори, дано твоите следоледчета се окажат най-издръжливите и силни малки човечета!  :crossfingers: :crossfingers:
*
Благодаря на всички за милите думи и прегръдките.Всичко окончателно свърши,на 5.03 вечерта направих спонтанен аборт.Гадно беше,но ако искате ми вярвайте,малко ми олекна...Пуки е права-По-лесно щеше да е ,ако теста за бременност беше отрицателен.А за Пуки съжалявам много,разбирам я ,защото два пъти го преживях.
 Имам много въпроси,на които само док. може да ми отговори-интересно ми е как така се получи това кухо яйце,когато най-старателно се прави подбор на яйцеклетки и сперматозоиди?След този случай ме е страх да забременея отново,но се надявам това чувство скоро да отмине.
 ПУКИ,МИЛИЧКА ЩЕ СЕ ОПРАВИМ И ПАК ЩЕ ПРОДЪЛЖИМ!ПРЕГРЪЩАМ ТЕ!
 Успех на Лора110

Тини много съжалявам миличка всичко ще се оправи бъди силна.И аз така се страхувам да не стане нещо.Сега говорих с док. тя каза да не давам кръв а чак другия петък на преглед пак ще ми трепери душицата.
*
Лорче, дано наистина се потвърди положителното тестче!

Тини, много съжалявам, мила. Трябва да гледаш напред. Сигурна съм, че ще събереш сили за нов опит и най-искрено ти желая той да е успешен.  :bighug:

*
Имам много въпроси,на които само док. може да ми отговори-интересно ми е как така се получи това кухо яйце,когато най-старателно се прави подбор на яйцеклетки и сперматозоиди?След този случай ме е страх да забременея отново,но се надявам това чувство скоро да отмине.

Тини, много съжалявам  :( Не позволявай да те обзема страх от следваща бременност.
За съжаление никой не е застрахован от т.нар. "кухо яйце", нито е проблема в яйцеклетките, нито в сперматозоидите ви, просто грешка на природата и не се е развил ембрион. Чувала съм за много случаи такива, ще видиш, че следващият път ще стане и ще имаш най-красивия ембрион :D.

Момичета незнам дали е радосна новина.Туко що си направих теста и се показа втора черта но много бледа.Ще звъня на док. да видим какво ще правим.Цялата треперя стискайте палци. :bfp:

Лора стискам ти палци всичко да е наред  :D :crossfingers: :crossfingers:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Пуки, направо не мога да повярвам, че трябва да минеш и през това :x Много ме е яд. Прегръщам те силно и искрено ти пожелавам бързо да се съвземеш и да продължиш напред.
На всички чакащи- КЪСМЕТ!

Лори,blue_sky  продължавам да стискам палци ........Пуки, Тини-не мога да повярвам като влязох във форума ...не намирам думи,но знайте, че мисленно съм с вас и искренно се надявам скоро да дойде мига в който ще се радваме на нова и радостна новина.     
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*
sugari75, много благодаря! Моят тест е чак на 21. Така че, засега само се топлим и търпеливо си чакам (чак не съм очаквала да съм толкова спокойна, но то е сигурно защото още не мога да осъзная точно какво ми се случва. Все едно, че е сън.).

Пуки, Тини

страшно много съжелявам за загубата. Наистина е много по-страшно да видиш 2-те черти и след това да последва и това.
Прегръщам ви и след бурята, винаги изгрява слънце. Вярвайте!
Чета и препрочитам по стотици пъти писаното от вас момичета тук съпреживявам и радостта и болката защото знам каква е надеждата когато видиш двете чертички и след тово разкъсващата болка от поредния неуспех знаейки че си направи всичко възможно.Казват ми Господ си знаел работата а аз имам чуството че той е излязъл в отпуска,въпроса е ДОКОГА???Пуки,Тини знам как се чуствате в момента колкото и банално да звучи,но също знам че трябва да се продължи напред,защото тази борба,която водим всички тук,трябва да е спечелим  най-накрая!