0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте,момичета.
Преди малко си взех протоколите от ЗК и сега трябва да разбера какво се прави оттук нататък.Къде трябва да отида,в клиниката ли,а лекарствата там ли ще ми ги дадат,от аптека ли трябва да ги взема.

И много ме интересува самата процедура,да можем да си планираме времето.Тези ампули от кога до кога се бият,от първия до четиринадесетия ден ли,сутрин,следобед ли,пункцията кога е,какво се прави.Помагайте,моля ви.

Лекарствата ще си ги вземеш от аптека. На всички останали въпроси ще ти отговори лекарят при който ще правиш ин витрото. Успех!
silvanchence -  и като допълнение към това, което е казала Солей, виж тук за различните видове протоколи, и как протича стимулацията.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Ами изписали са ми 11 ампули меногон от 75 ед. и 23 ампули гонал ф от 75 ед.,това дълъг протокол ли е.Интересува ме най-общо процедурата.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
*
Силванченце,прочети това ,което даде Рали.Там са  описани протоколите.Пък и какъв е няма значение.Аз чак след трансфера разбрах на какъв съм била.Мисли за други неща сега,и не се товари с такива,които нямат никакво значение.
Ами изписали са ми 11 ампули меногон от 75 ед. и 23 ампули гонал ф от 75 ед.,това дълъг протокол ли е.Интересува ме най-общо процедурата.

Типовете лекарства нямат нищо общо с протокола, който е избран от лекаря. Всяка процедура е строго индивидуална, в зависимост от лекарската преценка.

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

silvanchence

• 1971
  • Най-стимулиращият дар – надеждата.
Разбрах,трябва да го обсъдим Стаменов лично.
На 3. имам час за преглед,мога ли да изчакам до тогава.Да не би да има по-скорошни срокове от вземането на протоколите,знаете ли.
[/url[url=http://bg-mamma.com]

Да имаш кураж не значи да не се страхуваш,а да си господар на страха си - Марк Твен
09.04.2009 г.
Значи, взимането на лекарствата по протоколи няма нищо общо със започването на процедурите.

Взимаш си лекарствата, слагаш си ги в хладилника при зарзавата, и когато започнеш процедура, в зависимост от това, което ти е изписал лекуващия лекар, си биеш каквото трябва.

И още нещо - желателно е максимално бързо да си вземеш лекарствата, защото миналата година имаше период, в който това или онова лекарство липсваха. Предполагам, че в момента както сме в началото на одобряването на протоколи, няма да има проблеми с взимането на лекарства.

Мили момичета, и аз искам да ви вдъхна кураж! Не губете вяра,чудеса стават всеки ден.Моето чудо се казва Яна и е на две години.Сега сме решили да пробваме да и направим братче или сестриче,започваме процедурите в края на м.Април при д-р.Стаменов.Първият път бях толкова объркана и дори не съм разбрала, че има различни протокли за стимулация.Сега той ни вика два   дни преди м.цикъл.Ако някой може да ми каже това по кой протокол е ,ще съм ви много благодарна.Дано тази пролет е  благосклонна към  всички нас и началото на следващата година да започне огласена с много сладки бебешки гласчета. :) :babbycarrage:
*
Мили момичета, и аз искам да ви вдъхна кураж! Не губете вяра,чудеса стават всеки ден.Моето чудо се казва Яна и е на две години.Сега сме решили да пробваме да и направим братче или сестриче,започваме процедурите в края на м.Април при д-р.Стаменов.Първият път бях толкова объркана и дори не съм разбрала, че има различни протокли за стимулация.Сега той ни вика два   дни преди м.цикъл.Ако някой може да ми каже това по кой протокол е ,ще съм ви много благодарна.Дано тази пролет е  благосклонна към  всички нас и началото на следващата година да започне огласена с много сладки бебешки гласчета. :) :babbycarrage:

Май ще си по къс. :wink:
Пожелавам ти още едно чудо съвсем скоро и съм сигурна че ще стане,щом си при Стаменов.
*
Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала тук и едва успях да ви изчета.
Днес и аз си взех протокола от Здравната каса, а утре имам час при Доки, да разбера какво ще правим по-натам. Късмет на всички и кураж, и сила, и воля и всичкото търпение на света ви пожелавам
Благодарим Ви Д-р Александров!
*
Здравейте момичета,
Отдавна не съм писала тук и едва успях да ви изчета.
Днес и аз си взех протокола от Здравната каса, а утре имам час при Доки, да разбера какво ще правим по-натам. Късмет на всички и кураж, и сила, и воля и всичкото търпение на света ви пожелавам
Успех, дори!  :bighug:
*
Благодаря ти cygnus-4е :)
Намислила съм и днес да отида до Лаборатория Надежда, за да си направя и имунологичните изследвания, защото часа ми за Александров е следобяд, така че ... ще имам време.
Благодарим Ви Д-р Александров!
И аз да кажа до къде съм стигнала - остават ми още няколко хапченца Регулон и в четвъртък съм на сондаж и ако всичко е наред след 1 седмица - стимулации. Искам да Ви попитам този регулон и на вас ли така ви действа - на моменти ставам много лоша, имам желание да се скарам с някой, да крещя и се заяждам(и за голямо съжаление все мъжът ми е наблизо и той го отнася), след това ставам смирена и "блага" (но за кратко). Представям си какво ли ще е при по-сериозните хормони при стимулацията, на вас действаха ли ви по този начин? Спомням си че със Золадекса имах подобни проблеми преди години и бях се превърнала в истеричка, все едно не съм аз, не мога да се контролирам. Вече си мисля, дали на едни може да им действа зле на психиката, а на други не, и от какво ли зависи? Според вас показател ли е за лабилна нервна система? Само това ми остана сега- да взема да откача :(

*
аз съ6то запо4нах рагулон и се шашнах от това което ти при4инява а и от възмогните реакции при приема ти пушеш ли?
*
Момичета, комбинацията от противозачатъчни и цигари е опасна!
Не, не пуша, и алкохол не пия, ама явно ми има нещо и ми идва в повече.

Аз също пия противозъчатъчни,сега втори месец и съм пушач,трябва да ви кажа,че се задушавам направо,поне първия месец беше ужасно и неможех да разбера защо се задушавам,дори кревата като си оправях не ми стигаше въздух.Жекова моля те да кажеш,защо е толко опасно.
Четох,че предизвикват задух,възбуден апетит и другото не ми се коментира,при мен е задуха и страшен ама ужасен апетит
*
Здравейте, момичета!

Аз малко закъснях, но да се отчета:

Пети ден стимулация. 3 фоликула по 8-9мм и още 2-3 по-малки. Гоналът от 225 става 300 единици. Следващ преглед - в петък.
Аз леко се попритесних, че след 29 и 14 при предишните опити, сега само 5-6 фоликула, ама като гледам доки какъв е ухилен и хич не се притеснява, а и ми каза, че няма от какво да се притеснявам, значи всичко е ОК. :)
*
Аз също пия противозъчатъчни,сега втори месец и съм пушач,трябва да ви кажа,че се задушавам направо,поне първия месец беше ужасно и неможех да разбера защо се задушавам,дори кревата като си оправях не ми стигаше въздух.Жекова моля те да кажеш,защо е толко опасно.
Комбинацията повишава значително риска от сърдечно съдови заболявания.