0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Хей мацки,ето ме :DТоку що се прибрах и бързо докладвам.Имам два фоликула 12мм и 14 мм в десния я-к ,левия не се видя изобщо/и предния път беше така/Маточната лигавица,като за 10 ден беше 6мм.Не знам ,но доки не беше много във възторг и в петък пак ще ходя,а ако всичко е наред сигурно в събота ще ми сложат Прегнил и в неделя или понеделник ще е инсето.Така че продължавайте да стискате :crossfingers:
Радвам се,че ви има момичета,вие сте много готини!Пожелавам на всички хубава вечер!
*

Rib4o

• 211
  • Истински се вижда само със сърцето!
ако всичко е наред сигурно в събота ще ми сложат Прегнил и в неделя или понеделник ще е инсето.Така че продължавайте да стискате :crossfingers:

Продължаваме! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
И аз така.  :crossfingers: :crossfingers: Няма иконка за пръстите на краката.  :?
Моля ви се, повличайте крак всички заедно и минете и през съседната тема за ин витрото!  :D

*

Rib4o

• 211
Моля ви се, повличайте крак всички заедно и минете и през съседната тема за ин витрото!  :D

Ох, дано! Има няколко чакащи момичета тук. Дано наистина някой от нас /а защо не и всички/ да повлечем крак.
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #225 -: Януари 31, 2008, 09:29:06 am »
Здравейте ! Току що се върнах от преглед,фоликула се е спукал преди повече от 24 часа, което май е хубаво защото тогава ми беше инсеминацията.
Изписаха ми глобули на уторгестан , но идея си нямам за какво са. Каза ми 2x1, но аз нали съм шматка не попитах колко време да ги слагам иначе ми е изписал 2 опаковки предполагам че всичките. Помагайте ако някой знае нещо.....
« Последна редакция: Януари 31, 2008, 17:00:30 pm от minesota »
*
Уторгестана е пречистен прогестерон,препоръчва се за подържане през втората фаза на цикъла при недостиг на прогестерон,при бременост може и до 3-тия месец да се приема като вагиналните глобули нямат странични ефекти.Все пак питаи лекаря колко време да се приема защото от него се получава забавяне на М. ако няма бременост иначе направо не ти идва. :D
« Последна редакция: Януари 31, 2008, 09:58:39 am от asi73 »
*
Не издържам на това чакане :(
Обикновенно когато аз нямам късмет, околните много печелят :) А сега като се 'наблюдавам' нямам грам признак нещо в мен да се променя...

Също така на мен не ми изписаха прогестерон

Остават 12 дни до тест...цък-цък :)
*
Успех момичета!Стискам палци на всички ви и съм сигурна, че съвсем скоро всички ще видите положителни тестове! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Re: Успех на всички с инсеминации през януари
« Отговор #229 -: Януари 31, 2008, 12:54:10 pm »
Да ще трябва да го питам, защото 2-те опаковки са за 30 дни, което ми се струва малко множко.... Аз трябва да си направя тест към 15.02, дали глобулите ще повлияят и на резултата от теста?
Благодаря за вниманието и отговорите! ;) :bighug:

П.П. звъннах му на доки каза 2 седмици.....
« Последна редакция: Януари 31, 2008, 13:43:43 pm от minesota »
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Оф,момичета взехме изследванията на мъжо за бактерии. Има микоплазма някаква.Сега 10 дни д-р Кацаров назначи антибиотик Вибромицин и за него и за мен и Клотримазол глобули по 1 на вечер. Дано като се премахне тази бактерия да се подобри и материала. хайде успех на всички ви:-) :bighug:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
Бориславке стискам палци всичко да мине бързо и всичко да е ок след това!
*

Rib4o

• 211
Минесота, и на мен след инсето при предписаха Утрогестан 100 мг за 14 дни - 2 пъ 2 вагинално. Този препарат не влияе на тестовете за бременност. На тях им влияе Прегнилъ-ът, който може да даде фалшив положителен резултат. Моите тестове в момента са с две чертички заради Прегнил 10 000 единици, които ми поставиха на 24 януари. Е, днес втората линийка е доста по-бледа, де. Но това не означава бременност, а резултатът е от действието на препарата.
Аида, много е рано да чакаш каквито и да било признаци. И на мен ми тежи това чакане. Обаче нямаме друг избор. Дано да се зарадваме на положителни резултати.
Да се отчета и аз:
 Днес бях на преглед и умрях от срам. Друг път съм като пружинка  знам кой ден ми е от началото на цикъла, кой ден от стимулацията е,  а днес.... нищооо ( да не оворим че пита кой ден въздържание ни е днес и пак  срам ... ).
Така и не разбрах колко фоликула имам с какви размери са, колко е лигавицата, като попитах Владимиров ми каза да изчакам, че беше супер замислен над протокола ми...оф дали има нещо нередно идея си нямам. Все пак назначи за утре прегнил и за събота инсе в 12.00. А аз си мисля че е много рано за инсе ( не че се  съмнявам в преценката му де )Каквото сабя покаже. Коментара му беше само че ще сменим тактиката този път. Ха дано е за добро :)
*

Rib4o

• 211
Коментара му беше само че ще сменим тактиката този път. Ха дано е за добро :)

Ха, даноооооооооооооооооо! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
Купихме лекарствата и от довечера започваме:-) Доксициклин и Клотримазол за мен:-) А дано има ефект
*

Rib4o

• 211
Купихме лекарствата и от довечера започваме:-) Доксициклин и Клотримазол за мен:-) А дано има ефект

:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug: :blowingdust2:
*
Re: Успех на всички с инсеминации през януари и февруари!
« Отговор #237 -: Февруари 01, 2008, 00:52:15 am »
И на мен ми бяха изписали да си слагам до теста Утрогестан.

АИДА, много бързаш за симптоми. Хората изкарват по няколко месеца, докато разберат, че са бременни, а ти искаш още на 2-3 ден.  :D  Спокойно! Ще дойде времето за теста по-бързо отколкото си мислиш. Аз бях доста кротка, но не знам дали ще успея следващия път.

Момичета, само хубави новини искам от вас.  :blowingdust:

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #238 -: Февруари 01, 2008, 14:37:53 pm »
Да се отчета и аз:
Днес бях на преглед и умрях от срам. Друг път съм като пружинка  знам кой ден ми е от началото на цикъла, кой ден от стимулацията е,  а днес.... нищооо ( да не оворим че пита кой ден въздържание ни е днес и пак  срам ... ).
Така и не разбрах колко фоликула имам с какви размери са, колко е лигавицата, като попитах Владимиров ми каза да изчакам, че беше супер замислен над протокола ми...оф дали има нещо нередно идея си нямам. Все пак назначи за утре прегнил и за събота инсе в 12.00. А аз си мисля че е много рано за инсе ( не че се  съмнявам в преценката му де )Каквото сабя покаже. Коментара му беше само че ще сменим тактиката този път. Ха дано е за добро :)
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: за новата тактика и дано тя донесе много късмет, радост и щастие, един здрав и сладурест бебчо :), но всичко по реда си, първо ти пожелавам много скоро да се похвалиш с :bfp1:  :bighug:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #239 -: Февруари 01, 2008, 20:27:33 pm »
Ей момичета мн затихнахме нещо!
Някой не му ли предстои тест скоро, че аз имам още 2 семици и вече започна да не ме свърта.....въпреки че съм доста скептично настроена ама знае ли се?