не четеш, там е работата....
"Наблюдаващият лекар отказва да проведе предизвика овулация медикаментозно (с Ovitrelle) и да продължи цикъла с инсеминация заради високият риск от многоплодна бременност и странични ефекти от спукването на толкова много фоликули (нареждане на Министерство на здравеопазването). Той е на мнение, че заради високите нива на хормоните и многобройните фоликули, естествена овулация може и да не настъпи."
Може би неясно се изразявам. Стимулират ме с цел инсеминация. В процеса на стимулация се оказвам с прекалено много фоликули,които наблюдаващият лекат отказва да "спука" медикаментозно и да завърши цикъла с инсеминация, заради високите шансове от многоплодна бременност и странични ефекти от прилагането на Ovitrelle при високи нива на определени хормони. Също твърди, че естествена овулация може да настъпи, а може би не. Въпросът ми беше, какви са шансовете такава да настъпи по естествен път.
По какво съдиш, че стимулациите са агресивни. И какво като са N на брой? Поправи ме, ако греша, но повечето момичета са преминали точно N на брой инсеминации и стимулации. Нещо убягва ли ми, или не съм те разбрала правилно?
Благодаря ти все пак.