Сладурки, благодаря ви за подкрепата
Злати,а обиколките мериш ли? ...
Ами меря и обиколки, но нямам сантиметър,а ги меря с една тъничка ролетка
(нали съм инженер човек, поне таквиз неща ми се намират
) Та значи имаше около половин сантиметър разлика, но може да е и в рамките на допустимата грешка. Иначе малко по малко усещам вече леко по-свободни дрехите си. Абе знам, че ще стане, но ми се искаше да е по-бързо някак..
Злати, напиши си менюто за вчера и днес примерно.
Да не би водата да ти е малко?
Непременно трябва да е над 1,5 литра, най-добре над 2.
В менюто имам леки прегрешения защото не си намерих 0,1% кисело мляко и си ям триците с 2%-ово
Но за 3 дни съм изяла кофичка и половина и 2 чаши прясно мляко от 1%. Това са ми "прегрешенията". Просто напоследък имам адски много работа и нямам време за обикаляне по магазините..
Иначе примерно вчерашното ми меню беше: закуска- кафе с мляко, чаша кисело мл. + 2 с.л. трици и 2 резенчета телешка шунк; обяд- 2 пилешки шишчета; вечеря-омлет от 2 яйца, малко лук и пуешка шунка около 150 гр.
Днес- закуската от вчера, а на обяд- голяма порция телеко сварено месо.
Аз вода по принцип си пия и повече от 2л/ден, но сега гледам и над тази цифра да пия. Днес ми е пети ден и мисля да спирам с ударния режим. А как мислите, дали не е по-добре да го продължа още ден-два след като май по-бавничко свалям..
А, някъде тук четох, че по време на цикъл се качва по малко. Аз до вчера бях така. Дали и това не е една от причините..
пусто нямам кантар вкъщи, та ще се меря по-рядко.. Но ще успея. Обещавам!