Ами и аз да споделя какво правя. 4 години спортувах 3 пъти в седмицата, а от 1 минах само на 2 пъти. Започвам със загряване 6 мин. на степер. Най-добре ми се отразяват различни упражнение с гирички, собствено тегло или разни машини. Тренирам единия ден гърди, бицепс и трицепс, а на другия крака, рамо и гръб. И завършвам с 15 мин пътечка. На всеки 3-4 месеца сменям програмата, най-добре е да си имате личен инструктор, който да ви следи коя програма как се отразява. Не спазвам диети, защото немога да гладувам или да ям когато не ми се яде. Обожавам сладко и задължително вечерята ми завършва с нещо сладичко, но предпочитам чист шоколад, а нали наскоро откриха, че бил полезен.
Във фитнеса има едно момиче, което е 8 месец бременна и си спортува. Знам я от преди да забременее, спря само първите 3 месеца и после пак. Това е страхотно. Според мен ако не е рискова, бременноста не е болест да се затвориш вкъщо и само да лежиш и да се тъпчеш. Но засега незнам какво е.
Пуки, хич да не ти пука, колко килограма ще станеш. всичко да е наред, а за килограмите ще се погрижеш след 9 месеца.