Жекова, аз сега видях, че другата е предимно с рецепти, аз имам по-обеснителната и там също има рецепти.
Да ви кажа нещо от опит - когато сте на диета, по-добре не споделяйте с околните, особено колеги. Преди години, когато отслабнах много и пазех диети, в момента, в който кажа, че съм на диета и имам чувството, че започват да ме дебнат умишлено, подпитват, колежките ми освен, че увеличаваха количетсвото на закупените солети, пасти, бисквити вафли, ставаха изведнъж невъобразимо любезни и ме канеха да опитам....
Сега е същото НО!!!, като кажа за диетата и особено като извадя подсладителя, понеже аз не мога без кафе, ейййй за 4 дена буквално и наистина 8 различни човека ми казаха, че от подсладител се хваща рак, аман от хората!!! Не че това ме плаши или потиска, или вярвам, мен не ме е страх, се от нещо ще се мре, ама как пък един не каза браво, доста си отслабнала, продължавай, ама се хванаха за единия подсладител, който ще ползвам 2 месеца за диетата. Днеска и леля ми
Казах й че от такива дето постоянно ме нервират ще хвана рак, а не от подлсадител. Ние цял живот ядеме боклуци, дишаме боклуци, пием боклуци, сега подсладителя. Ейййййй тоя народ е ужасен
Много се изнервих. Иначе 20 мин. след нравоучението за подсладителя и рака го забравят тоя факт и започват да ме питат за информация за диетата. От денска и да забележи някой, че съм отслабнала, ще кажа, че просто така, от въздуха, да видим кво ще измислят.
Ей такива глупости рано-рано