Понеже не знам дали освен мен някой вече е на четвърта фаза по Дюкан, да докладвам:
Задържам По празниците се отпуснах качествено, но с единия протеинов ден в седмицата всичко се регулира.
Днес извадих едни стари дрехи и с огромно задоволство открих, че влизам в рокли отпреди 10 години
Мъжът ми каза, че ако ги облека, без придружител няма да излизам
Сиа, при Дюкан има и въглехидрати и мазнини по простия факт, че чисти белтъчини почти няма.
Мазнини се поемат и с млякото и с месото, а въглехидрати има почти навсякъде. Основният принцип е да се ядат храни, в които процентното съдържание на белтъчини е по-високо от това на мазнините и въглехидратите.
За инфо, припомням - моята епопея с отслабването започна преди една година от 78 кг и приключи на 58 кг. Първо пробвах с Байкова, после дъъъъъъъълго време си въобразявах, че ще свикна да живея с наднормено тегло, докато ноември не реших да почна с Дюкан. Тогава вече бях 72 кг.
За мен най-голямата полза, освен свалените килограми и възстановеното самочувствие, е гордостта, че съм успяла да бъда последователна и стриктна. Признавам, че дисциплината и организираността преди Дюкан не ми бяха силни страни
Това го написах за по-новите, защото знам, колко е важно да прочетеш няколко стимулиращи думички, когато си на ръба да посегнеш към някой шоколад или пица