Да се включа към групичката. От 2 седмици посещавам фитнеса, кумих му се от 1 април...
3 пъти седмично, до толкова ми позволяват финансите, по 1 час. Но като че ли дава резултат - ще видим по нататък за нещо по-значително. Малко съм се постегнала, ама малко... Иначе реших гравно заради раздвижването, че гърбът ме боли постоянно от заседявато...
Ух, това с бягането, наркотика и свободата е върхът, Counterfeit! В 11 клас го практикувах - преди цял век време - сутрин и вечер по 10 обиколчици на стадиона, но много ме болят костите на краката от бягането, и се отказах... Пробвах се миналото лято, ама при втората и се обаждат пустите...
Та сега въртя здраво велоеъргометъра, кростренажора и стептренажора. Малко по натакък смятам да включа някой и друг уред за ръцете и вътрешната страна на бедрата, от силовите, но първо да ги разуча, че инструкторът във фитнеса малко го нема...
И Counterfeit, казвай, ако има ефект от масажите с кафето, че и на мен ми се ще да видя сметка на моя целулит, дето е окупирал бедърцата ми