Аааа, реших да вдигна малко темичката...
Момичета какво става???
Да се включа за протокола с отчет какви съм ги свършила...
Няма да е за период от два месеца, защото почивката прекъсна ходенето на фитнес, а от морето се върнах като бастун с болежки от шипове, които се подновиха и засилиха след като ударих едно почистване (и то без никакво презорване) вкъщи (ми, бабешка работа стана тя моята)...
Та моите резултати от 2 юли до 7 август - твърдо свалени 2 кг.
При 3 посещения седмично на фитнес, за около 1 час-1 час и 10 мин.
Ползвах предимно велоергометър (2 вида) и кростренажора. Вкъщи по 90 коремни преси и малко упражнения с гирички (за част от тях златото ме инструктира
)
Което ме радва - "балонът" около талията и ханша поспадна - видимо обиколките ми намаляха и по дрехите личи. Така че въпреки че не постигнах желаното от мен (да смъкна за 2 месеца 5 кг), съм доволна.
А и забраних си сладкото. Промених начина си на хранене от млечно-въглехидратен, какъвто ми беше преди, стана млечно-белтъчно + зеленчуци + плодове (че е грехота, когато ги има да не ги ям, а и как обичаммм прасковки да речем
) Хапвах си 4-5 пъти, с малки изключения. Организмът ми сам поиска да закусва, както и да вечеря най-късно в 19 ч., така че тези дето ми се поскараха, щъ не щъ ви послушах...
И се постегнах определено - та много съм доволна! Ааа, и целулитът - определено намаля тая гад (но една седмица ползвах и аураслим - доволна съм!), но има какво още да се желае...
Дано скоро се оправя, та да продължа с фитнеса и не се отпусна