0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Re: Кухо яйце
« Отговор #20 -: Януари 24, 2008, 23:48:07 pm »
Следи се, болка, силно кръвотечение, кръвоизлив ако има, веднага отиваш на лекар. Иначе няма проблем!
Много съжалявам, знам, че е трудно в този момент да ти кажат бъди оптимист, но аз също го преживях, както и много други. Следващият път ще е успешен! Стискам палци мило момиче...
Не се притеснявай, когато човек има шанс да получи адекватна информация, подкрепа от изстадали същото - по-лесно би могъл да опита да приеме нещата...
УСПЕХ ОТ СЪРЦЕ!
*
« Отговор #21 -: Януари 24, 2008, 23:54:07 pm »
Миличката ми :balk_145:
*
« Отговор #22 -: Януари 25, 2008, 06:43:10 am »
 :balk_145:Нямам думи да те успокоя, но ще ти кажа че винаги ще те подкрепяме когато имаш нужда от нас.
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #23 -: Януари 25, 2008, 07:15:11 am »
Единственото което ми се иска да направя, е силно,силно да те прегърна!Ужасно съжалявам, мила!  :bighug:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #24 -: Януари 25, 2008, 07:17:36 am »
Аз също съм в 6 г.с. Вчера бях на лекар и док не видя сърдечна дейност, но то е и рано според мен. Вика ме на преглед чак на 2.02. Аз съм с 2 миседа в 9 и 11 г.с. Първият го носих повече от 2 седмици и след кюртажа нямах никакви проблеми. Вторият път само седмица. Пиша ти всичко това, за да не се притесняваш. Изчакай още малко. Посети друг лекар. Не избързвай, преди наистина да се разбере какво е. Успех мила и пиши как е минал прегледа :crossfingers:
Григчо,дано всичко да е ОК и да нямаш проблем! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
« Отговор #25 -: Януари 25, 2008, 08:25:28 am »
Тази сутрин в болницата настояваха да ме хоспитализират  и днес да направят кюртажа.Аз настоявах за изследвания , и така се обадихме в Плевен , ако може да ни включат в графика за деня , и отидохме.Прегледа ме д-р Бързашкш на 4Д и се установи missed abortion ml II... :( "Параметрите съответстват на 9 г.с., което отговаря на срока на аменореята." - това пише. 3-ма  док. във Велико Търново казваха за "кухо яйце" , а  ние имаме ембрионална структура , малка , но има.И твърдяха , че съм в 6г.с и 4 дена. 8O В понеделник съм на кюртаж.
Пуснахме генетични и имунологични изследвания. :(

Миличка, колко жалко.. :balk_145:

Знам какво преживяваш...  :bighug:

Но понякога се случва. И на мен доктора, който ми установи бременността ми каза, че има ембрионална структура. А гинеколожката, която ме кюретира твърдеше, че било кухо яйце. Върви ги разбери. В единия случай нещо се обърква при оплождането или деленето на клетките, в другия се опложда недобра яйцеклетка, или пък някоя друга от придружаващите я. При мен така и не се откри причината, така че лекарите го смятат за инцидент.

Дано повече да не се повтаря това при теб и кюретажа ти да мине леко. Ако има някакъв проблем, изследванията ще го покажат. Аз така и не пуснах, защото ми беше за пръв път. Всички лекари казват, че много жени преживяват това и че не е задължително да има някакъв сериозен проблем, изследвания се правят когато абортите се повтарят.

Поплачи си мила. Трябва ти време да се съвземеш, макар да съм убедена, че дори когато мине периодът на депресия, остава някаква болка и горчивина. При мен мина вече година, а винаги когато се сетя ми се насълзяват очите.

Да бъдем оптимисти! Още веднъж   :bighug:
*
« Отговор #26 -: Януари 25, 2008, 09:03:05 am »
Много съжалявам :( и разбирам как се чувстваш  :bighug:
« Отговор #27 -: Януари 25, 2008, 09:52:29 am »
 Вазарели , според док може да става дума и за дефектен сперматозоид. Мъжа ми е с астенотератозооспермия като морфологиата  от 9% трудно скочи на 12%.Декември месец , когато е станало той не пиеше "лекарствата" , защото мислехме от януари да се готвим за инсе и е възможно показателите му да са паднали още.Декември беше месецът за почивка - без тестове за ову,секс по график и т.н.това беше нашето Коледно Чудо.
Дано генетичните и имунологичните не покажат някакъв проблем , а да е случайност.
Григчо , стискам ти палци! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #28 -: Януари 25, 2008, 10:20:20 am »
Може и така да е мила, проблемът да не е в теб. За съжаление жените понасяме тежкото бреме.. особено на чисто физическо ниво. Е, и на емоционалните де, макар че мъжете също го преживяват по свой си начин.

Миличка, ако се окаже, че при теб проблеми няма, може би решението за вас е по-скоро ИКСИ. Ти ще си прецениш. Не знам в коя клиника ходите и какво мисли твоят доктор, но според мен шансовете при инсето са по-малки, както и вероятността да се повтори този точно проблем, въпреки че се обработва материала. Поговорете с лекря за това.

Стискам ти палци да се възстановиш възможно по-скоро и да започнеш отново борбата, каквото и да решиш!  :bighug:

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #29 -: Януари 25, 2008, 10:25:07 am »
fatalwoman, пожелавам ти успех. Колкото по-информиран е човек, може би по-лесно приема някои неща, поне с мен така се случи. Пожелавам ти бързо емоционално и физическо възстановяване и след това безпроблемно забраменяване и раждане.
 :)
*
« Отговор #30 -: Януари 25, 2008, 10:35:29 am »
fatalwoman  :bighug:
*
« Отговор #31 -: Януари 25, 2008, 11:00:37 am »
Съжалявам много! :(
« Отговор #32 -: Януари 25, 2008, 11:23:09 am »
fatalwoman  :bighug:

*
« Отговор #33 -: Януари 25, 2008, 12:35:24 pm »
съжалявам, fatalwoman. боли, наистина... но ще мине. приеми, че така е трябвало да се случи. понякога съдбата ни пуска лоши шеги, но и това ще мине.  yahoo_17 късмет следващия път
« Отговор #34 -: Януари 25, 2008, 14:03:36 pm »
Тази сутрин в болницата настояваха да ме хоспитализират  и днес да направят кюртажа.Аз настоявах за изследвания , и така се обадихме в Плевен , ако може да ни включат в графика за деня , и отидохме.Прегледа ме д-р Бързашкш на 4Д и се установи missed abortion ml II... :( "Параметрите съответстват на 9 г.с., което отговаря на срока на аменореята." - това пише. 3-ма  док. във Велико Търново казваха за "кухо яйце" , а  ние имаме ембрионална структура , малка , но има.И твърдяха , че съм в 6г.с и 4 дена. 8O В понеделник съм на кюртаж.
Пуснахме генетични и имунологични изследвания. :(
безкрайно съжалявам.. :(!fatalwoman каквото и да ти кажа,няма да те успокои :(,прегръщам те много-много силно :bighug:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #35 -: Януари 25, 2008, 15:08:11 pm »
fatalwoman,много съжалявам миличка. :bighug:
*

eagle

• 515
  • "Дързостта е гениалност, сила и вълшебство". Гьоте
« Отговор #36 -: Януари 25, 2008, 18:50:45 pm »
Силно те прегръщам и тъгуваме заедно с теб
« Отговор #37 -: Януари 26, 2008, 06:49:24 am »
 :bighug: те мила, предполагам, че болката е голяма, но ние сме до теб и те подкрепяме. Трябва да го преодолееш, ние жените сме силни и не се съмнявам, че ще се справиш. Освен това трябва да съхраниш сили за нов, /дай Боже/ успешен опит!!

« Отговор #38 -: Февруари 06, 2008, 11:37:34 am »
 Здравейте! Току що по тел разбрах резултата от хистологичното изследване.Причина за миссед- а е инфекциозно заболяване на обвивката на плодния сак!? Много ви моля , който има опит в това отношение , нека да сподели! Какво е това е инфекциозно заболяване , аз нямам такива проблеми, излекувала съм гъбички . Какви инфекции поразяват обвивката? Аз питах док. , но той ми отговори , че могат да бъдат всякакви , а хистол. изследване не казва какви! Искам да разбера какви могат да бъдат , за да се изследвам и никога повече да не се повтаря този ужас!
*
« Отговор #39 -: Февруари 06, 2008, 11:41:50 am »
Можеш да пуснеш изследвания за токсоплазмоза и листериоза. Микробиологията също може да даде някаква насока.