Здравейте и от нас.
Честито на рожденичката.Много здраве и любов и пожелавам!
По темата за мръсните градинки мога много да изпиша.Като живеехме в България, всеки две седмици организирахме чистка пред и зад блока, няма да ви казвам как още на следващия ден всичко потъваше отново в мърсотия, виждах как някои хора си хвърляха боклука през терасите/не знам защо
/
Като си бяхме лятото в България, коментираме с големия син един контейнер с боклук, от който извираха боклуци и всичко беше разпиляно по улицата, и кучета и котки ръфаха отпадъците, чак ме беше страх да минавам, тези песове ми изглеждаха зловещи.И зълвата взе да ми се кара как съм възпитавала сина си да мрази България."Не ми казвай, че при вас няма боклуци", ми казва,ами има и отговарям, ама са в чували и всеки понеделник изкарвам кофата на улицата, когато минава колата за боклук, да вземе чувалите.И й предложих да се съберем и да направим оборка,нали и ние сме на тази улица,живеем в кочината...Идеята не беше посрешната с одобрение.
Явно си е до хора,до навици, преди 10 Ноември беше много, много по- чисто и повече се пазеше, но после хаосът се отрази във всичко.
Такива работи...
Извинете за дългия постинг, но това е много, много болна тема