Аз на Кристина имам един космонавт, но от плат на Захи - супер е, подарен ни е, реших да и взема някакъв по-дебел, по-скъп, понеже ни дадоха баба и дядо пари за космонавт и отидох в Мадъркеър. Гледам гъба за бебе, някаква подходяща, естествена, произведена в Англия - купих я, после купих космонават, прибирам се поглеждам етикета на космото - "произведено в Китай, специално за Мадъркеър"....Не е лош, хубав е, но от тогава нямам съмнения, че почти всичко вече се прави в Китай. От тогава дори и в един и същ магазин да купувам - на всяка стока си и гледам отделно произхода.
Изводът е, че вече нищо май не е много сигурно, но все пак оставам на принципа за някои неща, че по-скъпо и марково - по-добре.
И на Криси баба й и дядо й подариха една музикална играчка за закачане, която освен, че тежи 2 кила, пласртмаса и боя - неизвестно качество, а и децибелите и -
мен ме проглуши. И аз купих на чико от плат една пеперудка....малко накриво ме гледаха, ама това е положението. Въпреки, че и чико незнам вече колко са надеждни.