Боровин, благодаря
То било много приятно да получаваш комплименти
Джам, за 2 месеца и половина ги свалих. Сестра ми свали 13 за 2 месеца, майка ми 7 за един месец, ама тя е несериозна, спря диетата, върна килата, после пак почна да й се вдига кръвното, почти изравни границите, уплаши се и почна наново
Лан, благодаря за предупреждението, но не виждам опасност. Въглехидрати приемам сутрин с триците - те са неизменна част от режима. А и ме съмнява да има храна, която е чист белтък - във всяка има определен процент въглехидрати. Идеята е да се консумират предимно белтъчини, иначе няма сваляне. Бъбреците се обаждат в дните, в които не съм пила достатъчно вода.
Допълнителен ефект за мен е, че косата ми спря да пада, имам розов тен на лицето, а винаги съм била бледолика
Важно е да се чете и книгата, там са описани вариантите за бременни и кърмачки, за жени в менопауза и със здравословни проблеми.
Да не се прилага от бебеправещите!baksisa, аз само споделих на моята докторка схемата, ти най-добре се консултирай с твоята. Симеон също вдигна точно след втория Пентаксим температура, но до другия ден нямаше вече спомен от нея.