0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
една поправка :wink: ,аз още незнам за какво чакам(инсе,икси или инвитро :lol:),след като направим имунологичните и генетичните изследвания ще разберем на какво можем да се надяваме :wink:!

Виж кво ша ти кажа  :wink: То аз пИрфектно си те разбрах ,ама няма да стигнеш до там, та затова процедурата няма никакво значение. Ох, Катенце, Катенце как силно искам да си те гушна!  :bighug: :balk_21:
:lol:,ми ние си се гушкаме..ама виртуално :wink:... :bighug: :bighug: :bighug:
да ви кажа честно добре че е така,щото имам една приятелка дето така силно ме прегърща,че всеки път се чудя дали няма да ми счупи някое ребро :lol: :lol: :lol:,пък тук във форума си раздаваме безброй прегръдки всички и ако бяха наживо,сигурно щяхме да сме най-малко насинени целите :lol: :lol: :lol:
 beni13 ти за коя дата си(в очакване на +++)?
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
beni13 :crossfingers:
everything_possible ,иска ми се и на мен други+++ама за сега и на тези съм доволна :balk_48:.Стискам ви палци милички на теб и Катето,дано не ви се налага да чакате и този месец е вашият.
everything_possible ,иска ми се и на мен други+++ама за сега и на тези съм доволна :balk_48:.Стискам ви палци милички на теб и Катето,дано не ви се налага да чакате и този месец е вашият.

:bighug: :bighug: :bighug:
п.п. счупих ти поне едно ребро  :oops:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
:bighug: :bighug:аз пък ти го връщам Кате :D
*

everything_possible

• 957

:bighug: :bighug: :bighug:
 :bighug: :bighug:Хаиде и аз да ви с4упя по едно ребро :lol:
Благодаря ви Кате и everything_possible
Имам още 10 дни да 4акам :( направо ще ми се видят 10 месеца ама нали сме заедно (е вие малко по-рано трябва да се похвалите) ще ми е по-лесно
rouzi-anna мила то на теб ти е ред :crossfingers:

*
Хайде добро утро ! Аз след малко отивам на изпит и съм се спекла малко ,ма поне 1 час няма да мисля за чакането и за резултата от него ..  :wink: :D На мен също ми остават 10 - 11 дни до лелката ,та да видим каква сме я свършили... Успех на всички и приятна почивка  :bighug:
*
Добро утро и от мен момичета!
Пепка  :bighug:, на всички нечакащи - девет месеца да нечакате, а на гонещите яйцето успешен лов!
Кате, роузи дано се похвалите този месец!!!
*

everything_possible

• 957
Добро утро и от мен!

lubaboiko,  :goodluck:
beni13,lubaboiko,чакането ще е по приятно защото ще нечакаме заедно ,единството прави силата :lol:
tani77 :bighug:
Хайде няма ли някой да се похвали,нещо изоставаме с +++++.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
lubaboiko:goodluck: за изпита , а лелката изобщо и да не идва  :bighug:
Здравейте и от мен момичета :D
  Честито на новите мами и леки 9 месеца и на края най прекрасните бебчета.
Сега и аз да се включа, към НЕчакащите лелката.Стискам палци на всички ви и хаиде губим темпото къде са сладващите полужителни резултати :) :bfp: :bori_015:
lubaboiko,успех на изпита :crossfingers:
elza76, :crossfingers:за :bfp:
здравейте, току що се регистрирах, не съм много сигурна, че правя всичко както трябва де, но мисля че съм на правилното място. Стискам палци на всички  :)
*

Assi

• **
  • 119
  • Вярвам, че ще ни се случи най-хубавото
Здравейте!
Моята дилема дали-или приключи.  :(
Днес цикалът ми вече напира. Още не съм отбелязала в календара. То голямо чакане беше от 20 декември насам. Ама те тестовете, които правих показваха, че няма бременност, но нали знаете - надеждата умира последна.
Днес сутринта щях да ходя да си пускам кръвен, но в тоалетната всичко приключи.
Точно на 14 имам час при един специалист от Варна /д-р Александров/ и ще му представя всички изследвания от мин.година та да видим на къде и как ще я караме. Този месец става 1 година от безуспешните ни опити.
Нямам какво друго да кажа, освен че не съм предполага, че при нас ще бъде толкова трудно. А те роднини и приятели вече все по-често питат "Хайде, какво чакате?". Как не се сещат, че ние искаме, ама то не става.
Успех желая на всички. Дано вие не чакате толкова дълго като нас. И кураж.

Имам позната, която пробва 2 години, и се изследва още на първата - всичко беше наред и при нея и при мъжа й, но не се получаваше - скоро се похвали с + резултат - оказа се, че овулацията й е била изместена и явно не са я хващали... дано и ти да се похвалиш скоро - ако не си пробвала с тестове за овулация мисля, че ще помогнат за уточняване кога точно да действате... дано скоро се похвалиш
Аксиния, мила, знам какво ти е. Ние също не сме предполагали, че ще стигнем до тук, ама понякога живота малко се "побъзиква" с нас и гледа дали можем да издържим всичко. А ние можем. При нас опитите станаха вече повече от година. И все безуспешни. Не броя кухото яйце, защото и то е неуспешен опит. Прегръщам те много :bighug: Прегръщам и всички вас, затова, че ми давате надежда, затова, че ви има и че сте толкова позитивно настроени  :bighug:

Ние днес и утре ще гоним яйцето. Нищо, че докторката каза, че е по-добре инсеминация. Тя и без това ще се забави заради други изследвания, на нас нищо не ни пречи да продължаваме с опитите докато дойде време за инсе. Та, от снощи насам "използвам" мъжо много усилено. :lol: А и той не се дърпа, де. Пожелавам на всички ловуващи успех в гонитбата!  :crossfingers:
Tanita13 дано да стане  :crossfingers:

aksinia :bighug:,не се от4айвай

Хайде  lubaboiko ,elza76 :crossfingers: :crossfingers:
Ве4е станахме 6 ако не се лъжа ,трябва да има поне 3 :bfp:,а защо не и вси4ките :bfp: :bfp:,нали ве4е сме в плодотворната година трябва да мислим оптимисти4но :D

*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
biserche , къде изчезна ? Как си? :ask: