0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Мен днес лелката ме връхлетя с пълна сила....така че по мои груби сметки около 05.03 ще гоним  :eggsperm:  :wink: За всеки случай този месец ще си взема и ову тестове,за да съм по-сигурна в това което правя :wink:Не се знае може дългоочаквания ден да е Деня на МАМА  :balk_2:Само да ви питам знам че има такава тема,но ще ми препоръчате ли ову тестове? :roll:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
здравейте, честито на бременните!
на мен закуснението ми вече е 28-29 дни и си пия дуфастона и нямам търпение да ми дайде, че и аз да почвам да гоня яйцето, ама имам едно таково гадно чувство, че и тоя месец няма да стане, и вси си мисля че има някви проблеми с хормоните и то сигурно има- док каза че 6те ги изследваме като ми дойде лелката, ама тя вече мнооого се бави
стискайте ми палци всичко при мен да се оправи
07.10.2009
*
Анет мила честито и лека бременнос :D :youwoman:
magita,току виж лелкта те подминала така както си я чакаш :D :crossfingers:
siska_rs :bighug:аз ползвам Oвю и си ми отчита овуто,колко е достоверен немога да кажа ,ще видим резултата накрая.Разгледай темичката за ову тестовете най-добре . :lol:
*
Анет, нали ти казах, че ти ще си следващата?  :wink: Честито, мила, пожелавам ти много щастливи и безоблачни 9 месеца!!!
siska_rs,наборе, дано и ти скоро се похвалиш с +++ резултат!!
Стискам палци на всички Нечакащи, гонещи, а на тези като мене, дето си чакат да им дойде, искам да кажа - горе главите, момичета!! Една загубена битка не значи, че цялата война е загубена, я!!!! от другия месец пак започваме борбата!!
Ихххх, момичета, много сте изписали, ама все хубави новини  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Честито Анет, хубаво да си починеш, а после ще се види и бебчето  :balk_47: Пожелавам ти леки и "безоблачни" 9 месеца и после  :babyflips: и  :thankyousign: за "провлачените краченца", предлагам да има "предай без да връщаш"  :lol:
Титали хайде, пожелавам ти утре сутринта и ти да ни зарадваш с  :bfp1:
Рози, как е НЕчакането, аз този месец съм малко по-спокойна и така да се каже "умерен оптимист", преди нас обаче е наред Елза, може би и още някой. Нещо само Лщбабойко и Клевергърл ми се струват унили, а все си мисля да заформим четворен положителен тест към 22-24.
Важното е, че вярваме и сме усмихнати, в седмицата на лщбовта ни чакат най-прекрасните емоции.
 :crossfingers: на НЕчакащите да не им дойде, а на "ловуващите" - да хванете яйчицата!!! :balk_50:
*
Добро утро ! Аз вече май доста се притесних . Онзи ден сутринта БТ ми беше 36.8 ,вчера 36.6 , а днес 36.5 .Вече със сигурност смятам че нищо не е станало. Най вероятно лелката ще си дойде ,даже и по-рано щом така ми пада БТ.Но дори и така да е пак е малко рано да спада,та нали чакам чак към 22-24 мисля си че е много рано да пада още. Аз меря от 15.01 и ми държа висока чак до деня в който не ми дойде ...  :( Вече не знам какво да си мисля... Да минава това време по- бързо че да гоним следващия месец..
Пожелавам ви лек и успешен ден!  :bighug:
*

anet

• *
  • 16
  • най-хубавото е невидимо за очите....
Добро утро момичета! :bighug:
lubaboiko имаш време и да ти спадне и да ти се вдигне температурата!ако това ще те успокои,без да искам да ти давам празни надежди ще ти кажа,че моята температура този месец за първи път беше трифазна,което ще рече,че първо беше ниска,после си спадна по време на ову,но след това не се покачи веднага както предните месеци и да остане висока до цикъла,а беше пак ниска и вече явно в деня на имплантирането-към 8-я след ову започна да се покачва и надхвърли постепенно 37,та още си е така :wink:Така че рано е да се отчайваш!А ако не сега-другия месец,нали си знаеш!?
 :crossfingers:Хайде какво става с Титали ?Има ли резултат?
biserche успех и на теб! :crossfingers:
Приятен и успешен ден на всички ловуващи и НЕчакащи! :blowingdust:
...Рози, как е НЕчакането, аз този месец съм малко по-спокойна и така да се каже "умерен оптимист", преди нас обаче е наред Елза, може би и още някой. Нещо само Лщбабойко и Клевергърл ми се струват унили...
Добро утро и от мен:)
Ама ти си голям оптимист:) Харесваш ми:)
Та значи, не съм унила, просто не ми се мисли, нещо този месец БТ хич не ми е наред.
И аз като lubaboiko:( Но какво да се прави...ще изчакам пък ще видим:)
Този месец за разлика от други, дори не си въобразявам симптоми:)
Абе каквото стане, няма да умираме я. Да му се не види, другите момичета чакат от години, а аз опитвам от 5 месеца...само да бях по-младичка, ама пусто вече ми тикатака часовничето:)
Хайде, ще изчакаме до другата седмица пък да видим...момичета, тези дето сме за от 20-ти нататък, стискам палци:)
*
Аз също не си въобразявам симптоми,а ги търся като с лупа..  :D Единственото което ме озадачава е че малко ме наболява десния яйчник и болката/много лека/ се мести към бъбрека и десния крак но за секунда става всичко и преминава ,  а и малко ме посърбява корема от време на време ,но аз пак казвам че като никога нямам никаква надежда че се е получило.. Преди време си правих хормони и ми бяха в норма ,но си мисля пак да си пусна като ми дойде ,та да видим какво ще излезе ...
Обаче толкова съм ядосана на съдбата че смятам този месец да ми е последен в който се тормозя така.. Почвам да си давам лабаво,аз направо съм се побъркала и нищо не може да ме зарадва... Много се извинявам за дългия и песимистичен пост ,но наистина няма на кого друг да го споделя...  :( Имам една колежка която е всеки ден до мен и сега влезе в 3-ти месец.До преди това си траеше и говореше само когато я попитаме нещо ,сега не спира да парадира с това и винаги когато започне да говори ме гледа и се хили... Страшно зле ми действа това ...Малко е злобничка..И все ми вика спри да го мислиш и ще стане ... Не че и искам съвет или пък съм и казвала че само за това мисля..
Пак се извинявам за всичко и се надявам да не съм ви сго...ла настроението и на вас...
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Хе-хе-хе, clevergirl_75, lubaboiko, я не говорете за странни графики! Вижте моята и ще ви стане ясно какво значи недоразумение! Според Денис не е имало О въпреки + теста, БТ ми прави някакви странни зиг-зази и е висока през почти цялата време, а принципно съм с по-ниска ТТ! А, к`во ше кажете!? Настроена съм, че ще ми дойде и да драсвам при доки да ми даде направление за изследване на хормони, защото и Денис, и козметичката ми се съмняват, че там има нещо, което не е в ред! На всичкото отгоре, ако предни месеци съм си откривала какви ли не симптоми, този месец няма никакви, ама абсолютно никакви! 

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
Здравейте момичета , след 3 дневно закъснение си направих тест-отрицателен(друго не съм и очаквала) :( Някой знае ли други причини за неидване освен бременност и хормони :ask:
« Последна редакция: Февруари 13, 2008, 10:40:54 am от krasiko »
Момичета въпреки,че вече не пиша тук продължавам да ви чета и да се вълнувам заедно с вас защото вие бяхте до мен в трудния период който изживях и покрай миседа! Направих графиката си видима ,ако може да отговоря на някои от въпросите ви.За тези които са чели постингите ми това няма да е нужно защото помнят че теста за ову изобщо не ми показа положителен резултата когато бях в ову и защото понят че прокървих,когато трябваше да ми дойде и че мина доста време преди да се види плоден сак а ми бяха изкарали акъл с извънматочна. Ако някой има въпроси допълнително ще му отговоря.Направила съм всичко да е видимо вкл и коментарите които съм си оставяла тогава.
На всички които още чакат УСПЕХ!!!
На всички ,които са се отчаяли - СЛУЧВАТ СЕ ЧУДЕСА просто вярвайте и бъдете силни!!!
На всички ,които видяха две черти - пазете се ,защото 9 месеца крият много изненади /понякога и неприятни/
ПРЕГРЪЩАМ ВИ СИЛНО и знайте ,че не съм ви забравила и ВИНАГИ ще ви помня!!!
Здравейте и от мен милички!!! Вчера не издържах и вечерта си направих теста, и даде  :bfn: , но все още си чакам да не ми дойде, дано да съм го направила прекалено рано, но въпреки всичко мисля да не се надявам твърде много понеже болката е голяма когато ме навести МЦ :balk_145:. Колебая се дали утре в други ден не направя още един ...
Лек и хубав ден на всички сладурани и успех !!! :bighug:
Момичета въпреки,че вече не пиша тук продължавам да ви чета и да се вълнувам заедно с вас защото вие бяхте до мен в трудния период който изживях и покрай миседа! Направих графиката си видима ,ако може да отговоря на някои от въпросите ви.За тези които са чели постингите ми това няма да е нужно защото помнят че теста за ову изобщо не ми показа положителен резултата когато бях в ову и защото понят че прокървих,когато трябваше да ми дойде и че мина доста време преди да се види плоден сак а ми бяха изкарали акъл с извънматочна. Ако някой има въпроси допълнително ще му отговоря.Направила съм всичко да е видимо вкл и коментарите които съм си оставяла тогава.
Мушорон , аз преживях миссед съвсем скоро в 9г.с.При мен също не се видя в началото плоден сак. 8O Ще прочета в профила ти последните ти публикации и сигурно ще имам много въпроси към теб.Знам , че бъркаме в раната , но ако поне на един въпрос "Защо?" си отговоря , ще бъда много доволна. :bighug:
 Успех на всички чакащи + резултат !
Здравейте момичета!
Упсех на всички нечакашти лелката! :)
Аз започвам да гоня яйцето и дано този път го хванем!!!!!!!!!
Лек ви ден!
Аз също не си въобразявам симптоми,а ги търся като с лупа.. 
Аз не търся и с лупа, просто ако стане докато отида на лекар стане...ако ли не почваме изследвания.
Не се отчайвай, и не позволявай всичко казано от колежката ти да ти влияе...опитай се да я игнорираш, иначе ще се озлобиш и ти, а това е последното което ти трябва сега.
И още нещо: точно тук е мястото да пишеш, когато имаш проблеми. Ние сме тук за да си помагаме:)
А сега, вземи се в ръце и напред:)
baby_s имах предвид, че графиката ми е странна сравнена с другите ми графики:) Досега не съм имала такава:)
Абе ще се види другата седмица:) На теб късмет пожелавам, дано не ти дойде:)
Здравейте момичета и от мене  :D
  Да ви кажа какво се чудя пък дано ми дадете съвет.Аз неочаквам лелката към 14-15 не съм сигурна кога точно ще е защото досега ми е бил цикъла 28-29 дни , но предния месец имах бъбречна криза и може би на нея се дължеше но ми дойде на 34 ден никога до сега не ми е било така.Та  много ми се иска ако е станало нещо да зарадвам моето момче точно утре на празника :D.Дали да си направя тест или не???? :oops:
Здравейте !  Допреди малко се бях заровила и четях историите на момичета , които дълги години не са могли да забрменеят , но накрая са успели. Предполагам , че всички сте ги чели. Някои не са могли да забременеят 5 , 10 , или 15 години , и тези цифри ми звучат доста страшно . Тези истории ми помогнаха да се заредя с търпение и надежда , но и същевременно в мен се прокрадва мисълта ами ако и аз няма да мога да речем 5 години да имам детенце ?!? Понякога много се страхувам , че няма да мога да си имам свое бебе ...особено колкото повече минава времето ...Но знам ,че съм готова на всичко за да го имам , колкото и трудно да е то. Сега съм седмица след овулация , която не е доказана , но аз мисля че я имах тъй като тялото ми дава знаци. И много ми се иска следващата седмица просто да мине като един миг . Готова съм да посрещна отрицателен резултат отново , но просто ако можеше да не се чака толкова дълго ....Знам , че вие поне ме разбирате какво имам предвид относно това побъркващо чакане . Успех на всички които също нечакат и дано заедно си недочакаме  :)

*
Здравейте момичета,при мен лелката дойде,така че стискам палци на всики още нечакащи  :crossfingers: :crossfingers: preggo :bighug:

:blowingdust: :blowingdust2: