0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
Re: В опит за забременяване
« Отговор #20 -: Февруари 11, 2008, 22:29:37 pm »
И сега вече знам кога точно е овулацията!
Овулацията не е винаги в един и същи ден от цикъла. Така че и следващия месец ще ти трябват тестове (ако този не се е получило, де :crossfingers:

« Отговор #21 -: Февруари 12, 2008, 07:45:01 am »
Здравей Петя!И ние сме нови в "бебеправенето"!този месец си купих тестове за овулация-Clear Ovu Test(5бр.+1бр. тест за бременност-9.50лв.).И си ги правих,като се ориентирах по дните които са отбелязани в овулационния календар.И сега вече знам кога точно е овулацията!А самите тестове за бързи и много се надявам точни!Надявам се да съм ти била полезна!!И успех с "БЕБЕПРАВЕНЕТО"!!!

Здравей bebebe, и аз от др. ден започвам с тестовете. И аз  мислех да се ориентирам по О календара, но мисля да започна с тестчетата един или два дена по- рано...за да съм сигурна че няма да пропуснем момента:)Мерси за подкрепата :) и късмет и на вас и дано др месец вече да нямаме нужда от тестчета ;)
*
« Отговор #22 -: Февруари 12, 2008, 20:12:48 pm »
Здравей Il-petia!!Радвам се ако съм ти била полезна!Исках само да допълня,че и аз започнах два дни по-рано да ги правя,по същата причина(да не пропусна датата) :D :D :D Успех!!!! :crossfingers:
*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
« Отговор #23 -: Февруари 12, 2008, 23:31:26 pm »
По принцип винаги май трябва да си имаме едно на ум с тези тестове и датата на която да ги правим...на мен ми се пада по календара на 18/19 ден от МЦ ама май е по рано така че.. всеки МЦ си е различен..и всяка жена познава организма си :)Успех на всички момичета
*
« Отговор #24 -: Февруари 14, 2008, 20:15:03 pm »
Zlatulka благодаря за вниманието и подкрепата!!!Аз мисля всеки месец да си правя тестове докато не постигнем "заветната цел":)!!!
*
« Отговор #25 -: Февруари 14, 2008, 20:18:07 pm »
По принцип винаги май трябва да си имаме едно на ум с тези тестове и датата на която да ги правим...на мен ми се пада по календара на 18/19 ден от МЦ ама май е по рано така че.. всеки МЦ си е различен..и всяка жена познава организма си :)Успех на всички момичета

Благодаря за пожеланията!!!Късмет на всички и от мен!!!!!
« Отговор #26 -: Февруари 15, 2008, 12:05:22 pm »
Момоичета,имам един такъв въпрос: Нали понякога когато наближава Ов. е възможно да започнат да те болят гърдите? Нали това е и един от признаците по които се водим. Възможно ли е 3 дена след края на менструацията да настъпи Ов., да започнат да те болят гърдите и да имаш лека тъпа болка ниско долу? А възможно ли е ако цикълът е закъснял да кажем със седмица и ти свърши малко преди посочената Ов. при нормален циккъл, въпреки това да има ов. на 3-я ден след края???
Мале мнг объркано го казах, ама дано някоя от вас ме разбере...то и аз самата съм объркана ве4е....
« Отговор #27 -: Февруари 15, 2008, 20:08:10 pm »
Момоичета,имам един такъв въпрос: Нали понякога когато наближава Ов. е възможно да започнат да те болят гърдите? Нали това е и един от признаците по които се водим. Възможно ли е 3 дена след края на менструацията да настъпи Ов., да започнат да те болят гърдите и да имаш лека тъпа болка ниско долу? А възможно ли е ако цикълът е закъснял да кажем със седмица и ти свърши малко преди посочената Ов. при нормален циккъл, въпреки това да има ов. на 3-я ден след края???
Мале мнг объркано го казах, ама дано някоя от вас ме разбере...то и аз самата съм объркана ве4е....
така както си го написала -"възмошно ли е да имаш О. 3 дни след края на М ?" ,според мен ДА!има момичета,които понякога се случва О. да им е в първите чисти дни след М. !
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #28 -: Февруари 18, 2008, 08:39:14 am »
здравейте, момичета. Аз пак имам питанка: в събота си направих първия тест за Ов., на тест ленти4ката се появи само една 4ерти4ка- отрицателен резултат, в неделя си направих 2-я, появиха се 2 4ерти4ки, но не бяха като тези показани на опаковката при отчитане на резултата. едната бе тъмна и ясна а другата бе на половина на контролната ясна и тъмна, а др и част светла. как се тълкува това- отрицателен резултат?
*
« Отговор #29 -: Февруари 18, 2008, 09:13:07 am »
здравейте, момичета. Аз пак имам питанка: в събота си направих първия тест за Ов., на тест ленти4ката се появи само една 4ерти4ка- отрицателен резултат, в неделя си направих 2-я, появиха се 2 4ерти4ки, но не бяха като тези показани на опаковката при отчитане на резултата. едната бе тъмна и ясна а другата бе на половина на контролната ясна и тъмна, а др и част светла. как се тълкува това- отрицателен резултат?

Отрицателен е ,тестовата ивица трябва да е ярка колкото контролната или по- ярка от нея..
« Отговор #30 -: Февруари 18, 2008, 11:51:49 am »
Отрицателен е ,тестовата ивица трябва да е ярка колкото контролната или по- ярка от нея..
[/quote]

Въх, а аз толкова се надявах...сега ми значи да продължвам с тестчетата и да стискам палци че ще се получи.
*
« Отговор #31 -: Февруари 18, 2008, 12:08:18 pm »

Въх, а аз толкова се надявах...сега ми значи да продължвам с тестчетата и да стискам палци че ще се получи.
[/quote]

Дерзай че работа ни чака,знаеш ли колко сме тук ,като теб?1  :lol:
« Отговор #32 -: Февруари 18, 2008, 19:55:20 pm »
здравеите, отново. искам да ви попитам как разбирате изречението:"...вероятността да настъпи овулация в следващите 24 до 48 часа...." Дилемата е Ов. настъпва  в следващите 24 ч. от направата на + тест за Ов или от  24-я час нататък.???????????
« Отговор #33 -: Февруари 18, 2008, 20:27:38 pm »
здравеите, отново. искам да ви попитам как разбирате изречението:"...вероятността да настъпи овулация в следващите 24 до 48 часа...." Дилемата е Ов. настъпва  в следващите 24 ч. от направата на + тест за Ов или от  24-я час нататък.???????????
Ако днес имаш положителен резултат на теста за О, то О ще настъпи в рамките на следващите 12 до 48 часа, т.е. ако днес в 17:00 имащ положителен резултат, очакваната О може да настпи най-рано (грубо казано) в 5:00 сутринта и най-късно 17:00 вдругиден.
Този период от 5:00 сутринта до 17:00 вдругиден ти е най-вероятния за зачеване.
Разбира се ако имаш два поредни положителни резултата (както е при мен, два поредни дни), то взимаш времето по средата на двата положителни теста. От там 12 до 48 часа.
Надявам се да си ме разбрала:)
« Отговор #34 -: Февруари 18, 2008, 20:32:44 pm »
Ако днес имаш положителен резултат на теста за О, то О ще настъпи в рамките на следващите 12 до 48 часа, т.е. ако днес в 17:00 имащ положителен резултат, очакваната О може да настпи най-рано (грубо казано) в 5:00 сутринта и най-късно 17:00 вдругиден.
Този период от 5:00 сутринта до 17:00 вдругиден ти е най-вероятния за зачеване.
Разбира се ако имаш два поредни положителни резултата (както е при мен, два поредни дни), то взимаш времето по средата на двата положителни теста. От там 12 до 48 часа.
Надявам се да си ме разбрала:)
значи тази вечер в 18 часа имах положителен резултати въпросът ми е: тази вечер да правим ли секс или утре сутрин ?????????????????
*
« Отговор #35 -: Февруари 18, 2008, 22:22:55 pm »
Ами хубаво е да си правите секс днес и следващите 2 дена.Успех дано да хванете яйцето  :wink:
*
« Отговор #36 -: Февруари 19, 2008, 06:58:11 am »

Като видиш положителен тест за ову ,започваш да правиш секс колкото се може по често,защото това е божа работа кога точно ще настъпи овулацията,ако я пазиш точно за момента на спукването,спукана ти е работата... Стискам ти палци...
« Отговор #37 -: Февруари 19, 2008, 07:45:28 am »
Ок, момичета , ще спазвам Вашите предписания...и дано да се получи. Аз вярвам че ще се получи, дано само не изпитам отново гадното чуство на разочарованието
*
« Отговор #38 -: Февруари 19, 2008, 21:06:22 pm »
Ок, момичета , ще спазвам Вашите предписания...и дано да се получи. Аз вярвам че ще се получи, дано само не изпитам отново гадното чуство на разочарованието

Il_petia Пожелавам ти от все сърце да се получи!!!Но ако изпиташ разочарование-СПОКО,ще дойде деня,в който ще видиш  :bfp:(двете чертички) и от разочарованието ще остане само смътен спомен!!Желая ти по-скоро да изпиташ тази радост!На теб,на мен и на всички прекрасни момичета,които така ни помагат в този прекрасен форум!!!
« Отговор #39 -: Февруари 19, 2008, 23:47:03 pm »
Момичета, момичета, добре че ги има форумите, за да се питаме и подкрепяме!