0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
Re: В опит за забременяване
« Отговор #40 -: Февруари 21, 2008, 19:45:14 pm »
 :hello: Здравейте,видях ,че се чудите на кой ден да започнете да правите ОВУ тестчета.... :oops:ами аз не съм правила,но :nurse_1:доки ми каза започни на 12-и ден от началото на цикъла/деня в който дойде М/ и продължаваш до 20-и,ако не установиш по-рано ову де!Та започвате на 12-и и докъдето стигнете!
:bighug: :bighug: :bighug:
Дано съм била полезна
*
« Отговор #41 -: Февруари 24, 2008, 15:15:55 pm »
:hello: Здравейте,видях ,че се чудите на кой ден да започнете да правите ОВУ тестчета.... :oops:ами аз не съм правила,но :nurse_1:доки ми каза започни на 12-и ден от началото на цикъла/деня в който дойде М/ и продължаваш до 20-и,ако не установиш по-рано ову де!Та започвате на 12-и и докъдето стигнете!
:bighug: :bighug: :bighug:
Дано съм била полезна
Зависи от дълцината на цикъла,не при всички е от 12-я ден.
« Отговор #42 -: Февруари 24, 2008, 15:29:50 pm »
Ами на листовките на тестовете си има табличка и в зависимост от дължината на цикъла е указано кога да почнете тестовете.пРИ ПО КЪС ЦИКЪЛ АКО СЕ НАПРАВИ НА 12 ден ,може и да се изпусне овуто
« Последна редакция: Февруари 24, 2008, 15:31:47 pm от rouzi-anna »
« Отговор #43 -: Февруари 25, 2008, 10:02:04 am »
аз се ориентирам вече по ЦС,появи ли се фертилна почвам с тестовете :wink:,но това е след като си се наблюдавал повечко месеци...и знаеш горе-долу как стоят нещата :D
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*
« Отговор #44 -: Февруари 25, 2008, 10:18:38 am »
Този месец няма да си тестувам - пук да видим какво ще се получи.
Решила съм го !  :balk_105:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #45 -: Февруари 25, 2008, 21:48:23 pm »
maya6, само така! Когото родих дъщеря ми преди три години и аз "стрелях" на посоки, после на четвъртия месец си изчеслих оволацията и то стана от раз! без да меря темперетура и т. н., не казвам нищо на девойките които го правят- но аз просто нямах нерви да го правя както и сега, защото сме се заели с мъж ми за второ :D :wink:дано да стане пак така смамо по моите изчисления! :lol:Ох много искам, а на теб желая успех пиши ни какво става! :P :cheerleader:
« Отговор #46 -: Февруари 26, 2008, 16:22:50 pm »
Момичета, кокичета, искам и аз да се впиша в тази симпатична темичка :)
Ние вече 4 месеца се пробваме за бебче и нищо все още :( този път си купих тестове за ову - 5+1 и сега за първи път ще ги използвам. Все още не знам как..  :oops: в упътването пише че урината трябвало да престои в хладилник, така ли е??? много ми стана странно. Друг проблем е че моят цикъл е между 27 и 34 дни, тогава най-късия ли да избера за да започна тестването  :ask: не ми е никак ясно.
Ще съм благодарна за всички ваши отговори и съвети  :balk_81:
*
« Отговор #47 -: Февруари 26, 2008, 16:28:15 pm »
snuki 4 месеца с атвърде кратък период, за да се шашкаш. Успокой се малко :)
Аз за първи път чета, че урината трябва да престои в хладилника, вижда ми се странно. Иначе е добре да ги правиш следобяд и като преди това не си пила много течности.
Щом имаш цикли с 27 дена, започни тестването на база на тези данни, че иначе можеш да изпуснеш овулацията.
Успех!

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
« Отговор #48 -: Февруари 26, 2008, 16:39:06 pm »
.. в упътването пише че урината трябвало да престои в хладилник, така ли е???..
трябва да престои в хладилник ако няма да се тестваш веднага след като е отделена,а след няколко часа примерно..прочети го пак хубаво  :wink:
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
« Отговор #49 -: Февруари 26, 2008, 23:14:36 pm »
аз се ориентирам вече по ЦС,появи ли се фертилна почвам с тестовете :wink:,но това е след като си се наблюдавал повечко месеци...и знаеш горе-долу как стоят нещата :D

Любопитка, и аз се мъча да се ориентирам по ЦС, ама нещо ми е мнг объркано, просто не мога да определя кога е най- най-, объркващо е :), а я следя от месеци...този път опитах с тест за ов., мисля си че ми отчете 2 еднакво оцветени линийки, но може от силното желание да съм отчела така...и сега чакаме, нищо не може да се направи преди 5-ти :):)
« Отговор #50 -: Март 10, 2008, 00:11:47 am »
Моми4ета може ли ден преди ову.да има кекс:)и да забременея? :ask:

« Отговор #51 -: Март 10, 2008, 08:11:40 am »
Може :)
аз правих два дни преди Ову и забременях.
успех :wink:
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #52 -: Март 10, 2008, 09:29:20 am »
привет  :balk_64:-ами най накратко при мен положението  е следното-оперирана лапароскопски  на 12,02,2008 заради киста /за която се  съмняваха че е ендометериоза,но хистологичния резултат  за радост отхвърля това предположение/ .Последния  цикъл ми е от 25.01.2008 и все още не ми е дошло  :balk_88:
След операцията  няколко дни имах кървене ,но не мога да го отчета като цикъл.
Посещавам д-р Владимиров и той каза да започнем опити по естествен път,спермограмаста е  относително добра,Преди 10дни бях при него -каза че лигавицата е  удебелена и трябва скоро да ми дойде и на 3 ден от  цикъла да съм при него за преглед
И преди съм била с нередовен цикъл,ама сега незнам какво да правя  :balk_91:
от провинцията съм и се  чудя да пътувам ли или още да чакам

*
« Отговор #53 -: Март 10, 2008, 09:36:02 am »
Сисилия,ти ми вдъхна доста надежда ,защото и аз точно на ову ,не правих кекс а един ден преди това ...Не се надявам ,но ми се иска все някой да е останал жив и да е дочакал овуто...Лека бременност на теб и се отбивай по-често при нас :wink:

Нимика,има ли начин да пуснеш един кръвен тест?! Преди да дойдеш в сф,защото мисля че при теб се е получило...Успех..
*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #54 -: Март 10, 2008, 13:42:38 pm »
тест  и през ум не ми е минавало да пусна  :balk_88:-не си и помислям че  може да е станало ,защото идея нямам кога ми е била овулацията - до 22,01 бях на Марвелон -в опити да повлияеем на кистата ,а после секс сме правили чак след 25,02-докато се възстановя след операцията
по скоро се притеснявам да не се  случва нещо не по реда  си-през 05,2007 съм оперирана и след 3месеца пак се появи киста
иначе  днес ще си направя едно тестче-ако  :bfp1: ще съм най  :balk_48:,макар да нямам никава надежда
макар че  нещо пъпчасах в лицето-признак че  е време да ми идва -но ме притеснява  дългия интервал

*

nimika

• *
  • 3357
« Отговор #55 -: Март 11, 2008, 14:08:28 pm »
не се налага да правя тестче-днес ми дойде-в петък отивам при д-р владимиров-за да е на 3 ти ден от  цикъла-
какво е това чудо -45 дни /от 25,01 / :(-може операцията да е повлияла- дано не е пак нещо лошо

« Отговор #56 -: Март 11, 2008, 14:24:01 pm »
не се налага да правя тестче-днес ми дойде-в петък отивам при д-р владимиров-за да е на 3 ти ден от  цикъла-
какво е това чудо -45 дни /от 25,01 / :(-може операцията да е повлияла- дано не е пак нещо лошо
ДАНО всичко е наред миличка!! :crossfingers:
на мен януари ,февруари ми се е случвало да ме пропусне М. без причина(явно сезонно,някакви промени..)..не се притеснявай!Успех при др.владимиров! :D